Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaz bitiyor vakalar ölümler tekrar artıyor

EgrkZuUXYAAE735

Fransa'nın yaptığı neyi yapmıyoruz da 10 bin vaka oluyor? Şu sağlık sistemi bizden daha rezil olan Fransa :D

Vaka sayısının artmasını engelleyen sağlık sistemi mi ?

Vaka olmasını nasıl engelliyor bizim sağlık sistemi ?

Sağlık sistemimiz eskisine göre çok iyi seviyede okey de sokaktaki Ahmet'i , Mehmet'i nasıl tutuyorsun maskeyi koluna takıp geziyor bunlar.

müthiş yönetiliyor ülke aynen devam
allahım sizi başımızdan eksik etmesin
kötü günlerinizi göstermesin
her daim sizinle

Çok acil aşı bulunmalı. Kontrolden çıktı. Geçen bahar ayındaki önlemleri almak çözüm değil. O önlemleri alacak gücümüz yok. Sırf turizm için milleti rehavete soktular. En azından insanların aklından o tehlike silinmeseydi şimdi vahim tablo çıkmazdı.

Çok acil aşı bulunmalı. Kontrolden çıktı. Geçen bahar ayındaki önlemleri almak çözüm değil. O önlemleri alacak gücümüz yok. Sırf turizm için milleti rehavete soktular. En azından insanların aklından o tehlike silinmeseydi şimdi vahim tablo çıkmazdı.

Aşı belki de yıl sonuna gelir belki hiç gelmez.Bulunsa bile bize gelmesi çok zaman alır.

Kime nasıl bulaşacağı belli olmuyor özellikle sonbahar kış aylarında durum daha kötü olur. Kendimden örnek vermem gerekirse bir an gidip test yaptırasım geldi yaz günü durduk yere ateşim çıktı falan pozitif çıkınca şok oldum kimseyle temasım yok çünkü genelde evdeyim 2 gün önce pozitif çıktı şu anda durumum çok iyi mesela hiçbir sıkıntı yok. Kış günü olsa hafif üşütmüşüm der geçerdim herhalde

Vaka sayısının artmasını engelleyen sağlık sistemi mi ?

Vaka olmasını nasıl engelliyor bizim sağlık sistemi ?

Sağlık sistemimiz eskisine göre çok iyi seviyede okey de sokaktaki Ahmet'i , Mehmet'i nasıl tutuyorsun maskeyi koluna takıp geziyor bunlar.
Ölüm sayısı daha yüksek oluyor, başlı başına yetmez mi? Bizdeki ölüm sayısı elbet daha fazladır bi şerefsizlik dönüyordur sayılarda ama Fransa kadar beter duruma gelmedik. Morg ücreti olmuştu bir ara adamlarda...

Bahsettiğin Ahmetler Mehmehler Fransa'da da var, bundan bahsediyorum.

Türkiye'ye özel olmayan şeyleri sadece Türkiye'yi kötülemek için kullanmaktan vazgeçmeli insanlar.

Vaka sayıları üretim turizm ticaret gibi sebeblerle düşük gösteriliyor buna katılıyorum fakat tabibler birliği denen kurum hükümetini sevmeyen bir kurum yani aşırı sol eğilimli bir örgüt görünümünde CHP'nin kaftancioglusu gibi

Ölüm sayısı daha yüksek oluyor, başlı başına yetmez mi? Bizdeki ölüm sayısı elbet daha fazladır bi şerefsizlik dönüyordur sayılarda ama Fransa kadar beter duruma gelmedik. Morg ücreti olmuştu bir ara adamlarda...

Bahsettiğin Ahmetler Mehmehler Fransa'da da var, bundan bahsediyorum.

Türkiye'ye özel olmayan şeyleri sadece Türkiye'yi kötülemek için kullanmaktan vazgeçmeli insanlar.

Vaka diyoruz vaka adam 10 bin vaka diyor sen gelip diyorsun Fransa bizden kötü , 2 konu arasında dağlar kadar fark var sağlık sistemi olan vakalara müdahale eder vaka sayısının artışını engelliyemez.

Ek olarak Fransa'da dün 6 bugün 4 ölü var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt