Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul, Trakya ve Ege Bölgesi'nde ciddi bir artış yok. Orta Anadolu ve Güneydoğu'da maalesef artış var. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Erzurum, Sivas, Kayseri halen yüksek riskli illerimiz arasında.
HES kodu başarıyla devam ediyor. İzolasyon tedbirine uymayan 153 bin pozitif kişi bu sayede tespit edildi. HES kodu uygulaması ile kitle ulaşım araçlarından sonra, birçok sosyal mekana girişte de uygulanmak üzere yaygınlaştırılacaktır.
Gençlerimiz ve orta yaş grubu vatandaşlarımızın iyileşme düzeyi yaşlılarımıza göre daha yüksek.

ANKARA İSTANBUL'U GEÇTİ
Şu an vaka sayısının en fazla olduğu il Ankara, İstanbul'u iki kat geçmiş durumda. Bir takım tedbirler alınmaya başlandı. Sokağa çıkma yasağı gibi bir konu gündemimizde yok.

Ben Antalya gibi tatil yerlerinde koronanın patlama yaptığını dusunuyorum.Gelen turistleri sadece ateş ölçerle kontrol ediyorlamış.

Türkiye İstanbul ve Ankara'dan ibaret kabul edilerek mi 1500 vaka acaba
Öyle desek yine hesap tutmuyor gerçi

'Düğünler, bayramlardaki dikkatsizlik bizi bu hallere getirdi. Tedbirlere ne kadar uyulduğunu hep birlikte içimiz acıyarak görüyoruz. Salgın artarak devam ediyor. Virüs her geçen gün daha fazla kişiye bulaşıyor. Açıkladığımız vaka sayısı düşmüyor. Hergün bu sebeple vatandaşlarımız canlarından olmaya devam ediyor. Hastanelerimizin yükü artıyor. Birinci dalganın 2. zirvesini yaşıyoruz.

Ligin ilk yarısı seyircisiz kararı çıkacak gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben Antalya gibi tatil yerlerinde koronanın patlama yaptığını dusunuyorum.Gelen turistleri sadece ateş ölçerle kontrol ediyorlamış.
renkdaş Ablam havalimaninda test yapıyor bende havalimaninda çalışıyorum Antalyada gelen turistlere sadece aradan seçip yapıyolar sadece ulkelerine geri dönerken zorunlu test yapılıyor. Antalya dediğin gibi şu anda patlak durumda

Koca:" ilk yari maclarin seyircisiz oynanmasi icin tavsiye karari mevcud"

Düğün salonlarini açıp bizim cahil milleti salonlara toplayanlarin şimdi tedbir deme hakkı yok
Acmasaydiniz kardeşim salonları 1 sene daha abaza dolansinlar milleti öldürmekten iyidir

Sırf il değil, ilçe bazında da aynı konular var.

Yazın gelmesi ile İstanbul'da, Silivri gibi ilçelerde vakalar patladı.

Muhtarlar, zabıta ve sağlık ekipleri baya koşuşturuyordu.

Hele bayram dönemi aman Allah'ım.

renkdaş Ablam havalimaninda test yapıyor bende havalimaninda çalışıyorum Antalyada gelen turistlere sadece aradan seçip yapıyolar sadece ulkelerine geri dönerken zorunlu test yapılıyor. Antalya dediğin gibi şu anda patlak durumda

Ankara'da Keçiören, Mamak, Sincan gibi yerlerin ağzımıza ettiğine kuşkum yok ama yine de İstanbul gibi bir keşmekeşi 2'ye katladığını söylemek bayağı abes. Ayasofya iyi turist çekmeye devam ediyor demek ki, büyük ihtimal Ekim'de İstanbul yine zirvedeki yerini alır. Ya da İstanbul'da hastaneler dolu olduğundan herkesi eve yollarken Ankara'da çoğu kişiyi yatırabildikleri için böyle abuk rakamlar çıkıyor. Başka bir mantıklı açıklama getiremiyorum. Memur kenti diye rahattık, Ateş Çemberi'ne döndü güzelim memleket.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt