Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'nın en büyük genelevlerinden biri olan 'Pascha' koronavirüs nedeniyle iflasını açıkladı
EhDmIHoWAAEf5Xf
Personel iş bulmakta zorlanmayacaktır.

Covid-19 yüzünden hafiften takıntı başladı. Dezenfektan ve kolonya kullanımı, insanlardan ister istemez bir kaçınma...

Umarım bu virüs bittiğinde sosyal mesafe kavramını da öğrenmiş oluruz. Halkın bu konuda duyarlı olan %5'ini virüs sayesinde %10'a çektik diye düşünüyorum.

Dünya sağlık örgütüne göre aşı 2021 ortasında ancak gelirmis.

Üstelik daha bugün rus aşısı ile alakali olumlu bildirimler vardi. 2021 ortasina kadar gelmezse dünya felç olur daha da zor toparlar.
Geçenlerde bilim adamlarının Rus ve Çinlilerin aşılarının normal bir soğuk algınlığı aşısı olduğu ve Covid-19'dan yeterince koruyamayacağına dair açıklama yaptığını okumuştum. Ne kadar doğru bilemem. Rusya çok hızlı gitti gerçekten. En hızlı giden Oxford idi onlardan bile önce bitirdiler.

Geçenlerde bilim adamlarının Rus ve Çinlilerin aşılarının normal bir soğuk algınlığı aşısı olduğu ve Covid-19'dan yeterince koruyamayacağına dair açıklama yaptığını okumuştum. Ne kadar doğru bilemem. Rusya çok hızlı gitti gerçekten. En hızlı giden Oxford idi onlardan bile önce bitirdiler.

Koku ve tat duygusunu kaybetmek nedir yahu? Ne illet bir virüsmüş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt