- 1 Ağustos 2014
- 63.824
- 75.018
- 4.338
Soğuk algınlığındaki gibi işteKoku ve tat duygusunu kaybetmek nedir yahu? Ne illet bir virüsmüş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soğuk algınlığındaki gibi işteKoku ve tat duygusunu kaybetmek nedir yahu? Ne illet bir virüsmüş.
Allah Allah, hic dikkatimi cekmediSoğuk algınlığındaki gibi işte
Yok şaşırmış gibi yazdın da ondan dedim rtaşAllah Allah, hic dikkatimi cekmedi![]()
Valla soguk alginliginda koku ve tat duygumu kaybettigimi hic hatirlamiyorum. Belki az birsey kaybediyoruz.Yok şaşırmış gibi yazdın da ondan dedim rtaş
Tabi belli bir bölümü kayboluyor az da olsaValla soguk alginliginda koku ve tat duygumu kaybettigimi hic hatirlamiyorum. Belki az birsey kaybediyoruz.
Secim vaadiBu adam sadece piyasa ve siyasi algıya oynuyor.
Sık sık yan yana olduğum iş arkadaşım dün test yaptırdı bugün pozitif çıkmış. Durumu kötü olduğundan yatış vermişler.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sık sık yan yana olduğum iş arkadaşım dün test yaptırdı bugün pozitif çıkmış. Durumu kötü olduğundan yatış vermişler.
Resmi olarak hastaneye adını vermesi gerekir ve senin ve ailenin izolasyona girmeniz gerekiyor evinizde.
Bir süredir boğaz ağrım vardı dün iyiydim bugün yine boğaz ağrım var ama akşam soğuk su içtim fazlaca umarım ondandır.
test yaptırdınız mı sizde?
Pozitif olabilirsin. İlla yataklık olacaksın diye bir şey yok. İnşallah olmuşsun ve atlatmışsındır.
Benim arkadaşım pozitif çıktı. Ona sordular kimlerle muhatap oldunuz diye. Üç kişinin ismini verdi. Onlar kayıtlara girdi ve yasak kondu evindeler.
Temaslı listesi isterler yakında 14 gün karantinaya girersiniz. Genelde virüs kaptıktan 3 4 gün sonra semptomlar başlıyor umarım size bulaşmamıştırYok yaptırmadım dün akşam yaptırmış arkadaşta
Temaslı listesi isterler yakında 14 gün karantinaya girersiniz. Genelde virüs kaptıktan 3 4 gün sonra semptomlar başlıyor umarım size bulaşmamıştır
değişik bir virüs valla benim de geçen hafta cuma pozitif çıktı neredeyse her gün görüştüğüm aynı arabada seyahat ettiğim arkadaşımda benle birlikte karantinaya girdi onda bir şey yok. Psikolojik olarak kendinizi yıpratmayın ama ne olur ne olmaz virüs kapmış gibi davranın birkaç günBilmiyorum renktaş. İşin kötü tarafı dün sahadaydım şantiyede yoruldum sıcakta ama koronadan dolayı mı öyle yorulduğumdan mı bilmiyorum.
Halsizlik ve bogaz agrisi da korona belirtisi covid+ arkadasina temasin varmis buyuk ihtimal kapmissindir sen deBilmiyorum renktaş. İşin kötü tarafı dün sahadaydım şantiyede yoruldum sıcakta ama koronadan dolayı mı öyle yorulduğumdan mı bilmiyorum.
değişik bir virüs valla benim de geçen hafta cuma pozitif çıktı neredeyse her gün görüştüğüm aynı arabada seyahat ettiğim arkadaşımda benle birlikte karantinaya girdi onda bir şey yok. Psikolojik olarak kendinizi yıpratmayın ama ne olur ne olmaz virüs kapmış gibi davranın birkaç gün