Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sık sık yan yana olduğum iş arkadaşım dün test yaptırdı bugün pozitif çıkmış. Durumu kötü olduğundan yatış vermişler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Resmi olarak hastaneye adını vermesi gerekir ve senin ve ailenin izolasyona girmeniz gerekiyor evinizde.

Resmi olarak hastaneye adını vermesi gerekir ve senin ve ailenin izolasyona girmeniz gerekiyor evinizde.

Bir süredir boğaz ağrım vardı dün iyiydim bugün yine boğaz ağrım var ama akşam soğuk su içtim fazlaca umarım ondandır.

Bir süredir boğaz ağrım vardı dün iyiydim bugün yine boğaz ağrım var ama akşam soğuk su içtim fazlaca umarım ondandır.

Pozitif olabilirsin. İlla yataklık olacaksın diye bir şey yok. İnşallah olmuşsun ve atlatmışsındır.

Benim arkadaşım pozitif çıktı. Ona sordular kimlerle muhatap oldunuz diye. Üç kişinin ismini verdi. Onlar kayıtlara girdi ve yasak kondu evindeler.

Pozitif olabilirsin. İlla yataklık olacaksın diye bir şey yok. İnşallah olmuşsun ve atlatmışsındır.

Benim arkadaşım pozitif çıktı. Ona sordular kimlerle muhatap oldunuz diye. Üç kişinin ismini verdi. Onlar kayıtlara girdi ve yasak kondu evindeler.

Olduktan sonra tekrar olmayacağının garantisi yok ama. Hemşire bir tanıdığımın hastanesindeki kişi atlatıp yeniden yakalanmış 2 kez yakalanmış yani.

Temaslı listesi isterler yakında 14 gün karantinaya girersiniz. Genelde virüs kaptıktan 3 4 gün sonra semptomlar başlıyor umarım size bulaşmamıştır

Bilmiyorum renktaş. İşin kötü tarafı dün sahadaydım şantiyede yoruldum sıcakta ama koronadan dolayı mı öyle yorulduğumdan mı bilmiyorum.

Bilmiyorum renktaş. İşin kötü tarafı dün sahadaydım şantiyede yoruldum sıcakta ama koronadan dolayı mı öyle yorulduğumdan mı bilmiyorum.

değişik bir virüs valla benim de geçen hafta cuma pozitif çıktı neredeyse her gün görüştüğüm aynı arabada seyahat ettiğim arkadaşımda benle birlikte karantinaya girdi onda bir şey yok. Psikolojik olarak kendinizi yıpratmayın ama ne olur ne olmaz virüs kapmış gibi davranın birkaç gün

Halsizlik ve bogaz agrisi da korona belirtisi covid+ arkadasina temasin varmis buyuk ihtimal kapmissindir sen de
moralini bozmana gerek yok hatta kis oncesi yakalandigin icin bir nevi sansli sayilirsin yasindan ve kondisyonundan dolayi hafif atlatacaksin zaten
hepimiz bu illete yakalanacagiz ha bugun ha yarin. Ben evden disari cikmadan yakalanmistim
Gecmis olsun

değişik bir virüs valla benim de geçen hafta cuma pozitif çıktı neredeyse her gün görüştüğüm aynı arabada seyahat ettiğim arkadaşımda benle birlikte karantinaya girdi onda bir şey yok. Psikolojik olarak kendinizi yıpratmayın ama ne olur ne olmaz virüs kapmış gibi davranın birkaç gün

Geçmiş olsun renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt