- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Zabıtalar ne iş yapıyor
Yav onların kafa yapısı da bunlardan farklı değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zabıtalar ne iş yapıyor
Bu kadar zaman yakalanmadan iyi geldikYav onların kafa yapısı da bunlardan farklı değil.
Bu kadar zaman yakalanmadan iyi geldik
P gibi durumlar yaşayacağız kışınKeşke ilk başladığı zaman yakalansaydık diyorum.Kasım aralık gibi yakalanırsak fena.Hiç yakalanmama ihtimalimiz ise epey dusuk.
Para yok millette para. Koyayım böyle antrenmanaSürü bağışıklığa geçmek istiyorsak bu arkadaşların virüsü atlatmaları elzem. Ayrıca sürü olma konusundaki engin tecrübeleri de orta vadede bize katkı sağlayacaktır.
Şaka bir yana aynı manzaları ülke virüsten kıvranırken İtalyan, İspanyollar da sergiliyordu. İngiliz, Alman gibi dünyanın en burjuvazi milletleri bile fazladan önleme karşı yürüyüşler düzenleyip protestoya geçtiler. Baskıcı Uzak doğulular ve dünyaya tamahkar yaşamak için gelen Baltıklar, İskandinavlar dışında kimse virüsü az zararla atlatamadı zaten. Bir yandan da iyi oldu, bu kadar global dünyada bütün ülkeler içiçe geçmişken böyle pandemilerin artık yeni yaşam tarzı olacağını kabul etmek lazım. Herkes için üzücü, yıpratıcı ama faydalı bir antrenman oluyor.
P gibi durumlar yaşayacağız kışın
Ilk zamanlarda yakalanmak daha kötüydü sanki. Ne ilaç verileceği belli değildi, bir sürü hatalı ilaç verildi. Ayrica olduruculugu azaldı falan da deniyor ama tam bilemeyiz tabi. Su an yakalanmak icin en doğru zaman gibi. : oKeşke ilk başladığı zaman yakalansaydık diyorum.Kasım aralık gibi yakalanırsak fena.Hiç yakalanmama ihtimalimiz ise epey dusuk.
Sars 9 ayda falan mutasyona uğramıştı sanırım, bu kez o iş olmayacak gibi. Bir de malum kuluçka süresi çok yüksek.Hocaların pek çoğu aşı çıkmadan virüsün mutasyona uğramasını beklediklerini soyluyor
Ilk zamanlarda yakalanmak daha kötüydü sanki. Ne ilaç verileceği belli değildi, bir sürü hatalı ilaç verildi. Ayrica olduruculugu azaldı falan da deniyor ama tam bilemeyiz tabi. Su an yakalanmak icin en doğru zaman gibi. : o
Benim yan masamdaki arkadaşımda pozitif çıkmış o da pcr testi yaptırmıştı. Galiba boku yedik.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mutasyon virüsler için kaçınılmaz fakat nekadar sürede ve hangi yöne mutasyon olacak onu kestiremiyorlarSars 9 ayda falan mutasyona uğramıştı sanırım, bu kez o iş olmayacak gibi. Bir de malum kuluçka süresi çok yüksek.
Benim ortağın kızı damadı komple korona oldu 19 yaşında torununa 5 kez test yaptılar negatif çıktı tamamı..bu virusun bir algoritmasi var hala anlayamadım bir bakıyorsun KOAH hastası 70 yaşındaki adam rahat atlatıyor 25 yaşındaki delikanli zorlanıyor cidden tuhaf birsey
para ve alet var ki cektiriyoruzBu covid yuzunden millet tomografi manyağı oldu. Cektirenlerin cogu radyasyon yedigini bile bilmiyordur. Ileride kanser vakaları da artar.
Yoğunluk ile mi alakalı acaba ?
Bu covid yuzunden millet tomografi manyağı oldu. Cektirenlerin cogu radyasyon yedigini bile bilmiyordur. Ileride kanser vakaları da artar.
para ve alet var ki cektiriyoruz
eskiden ilac almak icin sabah 5den siraya girerdik