Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olduktan sonra tekrar olmayacağının garantisi yok ama. Hemşire bir tanıdığımın hastanesindeki kişi atlatıp yeniden yakalanmış 2 kez yakalanmış yani.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakan yalan söylüyor o zaman 2.kez geçiren yok derken

Ruslar'ın ürettiği aşının tüm hastalar üzerinde antikor ürettiği ve herhangi bir yan etkisinin olmadığı söylenmiş. Ekonomi savaşları sona ererse zenginler gibi garibanlar da en geç 1 ay içinde şifalarına kavuşabilirler.

Ruslar'ın ürettiği aşının tüm hastalar üzerinde antikor ürettiği ve herhangi bir yan etkisinin olmadığı söylenmiş. Ekonomi savaşları sona ererse zenginler gibi garibanlar da en geç 1 ay içinde şifalarına kavuşabilirler.

Kış gelmeden gelmez herhalde buralara ? Çunku bu kış çok zor geçecek.

Kimisi de klasik soğuk algınlığı aşısından farkı yok diyor. Bilgi kirliliği var.

Koca dünya, milyarlarca dolar, milyar dolarlar yatırılan medikal sektörü, onca bilim insanı olduğunu düşünürsek hala aşının bulunmamış olmasını skandal ya da koca 1 yalan olarak nitelendiriyorum.

Kış gelmeden gelmez herhalde buralara ? Çunku bu kış çok zor geçecek.

Yani Çin'dek virüsün 1 ayda dünyaya yayıldığını düşünürsek şu global dünyada şifanın da çok daha geç gelmesinin bir lüzumu olmamalı. Ama tabii Amerika ve onun piyonları kendi aşılarını pazarlamak için ciddi medya ve karalama yapacaklardır. Aşı yan etki vermiyorsa ve antikor testlerinin tamamı geçildiyse Amerika'yla olan ilişkilerimiz haricinde bizim ülkemizde de uygulanmasında bir sakınca görmüyorum. Hükümetimiz de daha sonra kesinkes vergilendireceği bu aşının önünde durmazsa coğrafi konumumuz gereği de erkenden şifa bulan ülkeler kervanına katılabiliriz.

Kimisi de klasik soğuk algınlığı aşısından farkı yok diyor. Bilgi kirliliği var.

Koca dünya, milyarlarca dolar, milyar dolarlar yatırılan medikal sektörü, onca bilim insanı olduğunu düşünürsek hala aşının bulunmamış olmasını skandal ya da koca 1 yalan olarak nitelendiriyorum.

Başkalarınkini görmedim ama benim gördüğümün incelemesi ve yayınını en ünlü İngiliz tıp dergisi Lancet yapmış. %100 herkesi iyileştireceğini ben de sanmıyorum. Bütün büyüklerimizin Ocak'ta filan yaptırdığı ama onun bile geçerliliğinin taş çatlasın %50 olduğu grip aşısı ortadayken yan etkisi görünmeyen böyle bir aşı çalışmasının değerlendirilmemesini de saçma bulurum.

Herhangi bir bilim insanı bu düşünceni destekleyecek bir şey söyledi mi ki abi? Benim sürekli okuduğum aşı bulmanın çok zorlu ve uzun bir süreç olduğu

Herhangi bir bilim insanı bu düşünceni destekleyecek bir şey söyledi mi ki abi? Benim sürekli okuduğum aşı bulmanın çok zorlu ve uzun bir süreç olduğu
Tabiiki zorlu ve uzun olacak normal şartlarda ancak şu an olağanüstü bir durum var ve tüm imkanlar bu konuda seferber edildi, bu şartlarda süreç hızlı olmalı.

Tabiiki zorlu ve uzun olacak normal şartlarda ancak şu an olağanüstü bir durum var ve tüm imkanlar bu konuda seferber edildi, bu şartlarda süreç hızlı olmalı.
Tıp alanında tek yenebildiğimiz mikroorganizma bakteriler şu anda. Tıp çok gelişti filan diyoruz ama basit ve ilkel tedavileri daha konforlu hale getirdik ve gereken bütün şartlar sağlanması halinde bazı organ nakillerini sağlayabiliyoruz. Geriye kalan bütün iyileşmeyi vücudun kendi bağışıklık sisteminden bekliyoruz. Semptomları kontrol edebiliyoruz çoğu sıkıntımızda. Yalan olacağını sanmıyorum bütün dünya ekonomik olarak etkilendi bu durumdan.

Benim yan masamdaki arkadaşımda pozitif çıkmış o da pcr testi yaptırmıştı. Galiba boku yedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt