- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Kapanacak yine her yer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekimin ortalarına kdr hicbir sey yapmazlarKapanacak yine her yer
Amerikada sayısız vaka çıkıyor her yer açık. Avrupa da öyle sayılır.Kapanacak yine her yer
Olduktan sonra tekrar olmayacağının garantisi yok ama. Hemşire bir tanıdığımın hastanesindeki kişi atlatıp yeniden yakalanmış 2 kez yakalanmış yani.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1673 yeni vaka ve 56 ölüm var.
Ruslar'ın ürettiği aşının tüm hastalar üzerinde antikor ürettiği ve herhangi bir yan etkisinin olmadığı söylenmiş. Ekonomi savaşları sona ererse zenginler gibi garibanlar da en geç 1 ay içinde şifalarına kavuşabilirler.
Bunun ihtimali %0'a yakin.Kapanacak yine her yer
Saglik sistemini cokturmeyecek sekildeAmerikada sayısız vaka çıkıyor her yer açık. Avrupa da öyle sayılır.
Kitlesel bağışıklık peşinde tüm dünya.
Kimisi de klasik soğuk algınlığı aşısından farkı yok diyor. Bilgi kirliliği var.Ruslar'ın ürettiği aşının tüm hastalar üzerinde antikor ürettiği ve herhangi bir yan etkisinin olmadığı söylenmiş. Ekonomi savaşları sona ererse zenginler gibi garibanlar da en geç 1 ay içinde şifalarına kavuşabilirler.
Kış gelmeden gelmez herhalde buralara ? Çunku bu kış çok zor geçecek.
Kimisi de klasik soğuk algınlığı aşısından farkı yok diyor. Bilgi kirliliği var.
Koca dünya, milyarlarca dolar, milyar dolarlar yatırılan medikal sektörü, onca bilim insanı olduğunu düşünürsek hala aşının bulunmamış olmasını skandal ya da koca 1 yalan olarak nitelendiriyorum.
Herhangi bir bilim insanı bu düşünceni destekleyecek bir şey söyledi mi ki abi? Benim sürekli okuduğum aşı bulmanın çok zorlu ve uzun bir süreç olduğuKimisi de klasik soğuk algınlığı aşısından farkı yok diyor. Bilgi kirliliği var.
Koca dünya, milyarlarca dolar, milyar dolarlar yatırılan medikal sektörü, onca bilim insanı olduğunu düşünürsek hala aşının bulunmamış olmasını skandal ya da koca 1 yalan olarak nitelendiriyorum.
Tabiiki zorlu ve uzun olacak normal şartlarda ancak şu an olağanüstü bir durum var ve tüm imkanlar bu konuda seferber edildi, bu şartlarda süreç hızlı olmalı.Herhangi bir bilim insanı bu düşünceni destekleyecek bir şey söyledi mi ki abi? Benim sürekli okuduğum aşı bulmanın çok zorlu ve uzun bir süreç olduğu
Tıp alanında tek yenebildiğimiz mikroorganizma bakteriler şu anda. Tıp çok gelişti filan diyoruz ama basit ve ilkel tedavileri daha konforlu hale getirdik ve gereken bütün şartlar sağlanması halinde bazı organ nakillerini sağlayabiliyoruz. Geriye kalan bütün iyileşmeyi vücudun kendi bağışıklık sisteminden bekliyoruz. Semptomları kontrol edebiliyoruz çoğu sıkıntımızda. Yalan olacağını sanmıyorum bütün dünya ekonomik olarak etkilendi bu durumdan.Tabiiki zorlu ve uzun olacak normal şartlarda ancak şu an olağanüstü bir durum var ve tüm imkanlar bu konuda seferber edildi, bu şartlarda süreç hızlı olmalı.
Zabıtalar ne iş yapıyorBu milletin cahilliğini çok hafife alıyorsunuz diye bir tweet vardı.