- 23 Temmuz 2011
- 75.644
- 51.153
- 4.693
Annene bisi olmaz uzak dur bi sure yeterli yaw.La bana olup olmaması umrumda değil zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Annene bisi olmaz uzak dur bi sure yeterli yaw.La bana olup olmaması umrumda değil zaten
Uzağım. Odamda hapsoldum zatenAnnene bisi olmaz uzak dur bi sure yeterli yaw.

Çok sertÖnlemlere gel![]()
canlı müziğe gidiyorlar knk. kafeler falan full dolu.içişleri bakanı süleyman soylu, "açık alanların tamamında, toplu taşımalarda artık maske istisnası söz konusu değildir. genel sağlığımızı muhafaza etmek zorundayız. tüm tedbirler, maskesiz herkese ceza yazılması gerektiğini ifade ettik. kısıtlamalarla karşı karşıya kalmamak için tedbir almak zorundayız. minibüs, otobüste ayakta yolcu almak yasak. bu gece saat 12.00'den itibaren 81 vilayette kafeterya, restoranlarda hem canlı müzik hem de müzikler yayınlanmayacaktır. diğer süreçlerle ilgili kararlar alınacak" dedi
oh şükürler olsun kulagimizdan sesle bulaşan bu virüse dar be vuruldu
Bizim de öyle. Sürekli temas olanlar iş yerinde negatif çıktı ama çok az görüştüğü insan pozitifÇalışanın ailesinde korona pozitif çıktı. Çalışanda birşey yok . Bizde de 1 kişide çıktı diğerlerinde hiç birşey yok. Anlamıyorum bu virüs neye göre , kime göre enfekte oluyor? Test yaptırmak zaten zulüm. Yapıyoruz gelin diyenler uçuk fiyat çekiyor. Bayrampaşa Kolan Hastanesi var. Yaptırmak isteyen oraya gidip ellerinde test varsa cüzi rakama test yaptırabilir.
bende gördüm de direkt canlı müzik olarak sinirlandirsalar daha iyi olurdu.canlı müziğe gidiyorlar knk. kafeler falan full dolu.
Bu kadar yakın değildi.Günlük 5 bine yakın vaka açıklanırken bile forumdaki rtaşlarımızın yakın çevresinden gelen pozitif haberleri şimdikinden çok muydu az mıydı ?
Risk o zaman mı fazlaydı şimdi mi fazla kararı siz verin artık
Sadece yakınlarımızdaki pozitiflik oranı değil artan abiBu kadar yakın değildi.
Sokuk bir durumSadece yakınlarımızdaki pozitiflik oranı değil artan abi
Anadolu'da sayılar artıyor ...Bulunduğum şehirde covid ve acil servis dışında poliklinikler kapatıldı. Köyler sırasıyla karantinaya alınıyor
Ha Anadolu'da artınca İstanbul ve Ankara'da sayılar çok mu düştü hiç sanmıyorum
Velhasıl onca ilin valisi/b.başkanı vakalar artıyor derken dün de cbaşkanı bunu kabul edip onaylarken hala günlük 1700lerde vaka açıklanması büyük bir vebaldir bana göre
Sayıya aldanıp virüsün bittiğini iddia edenler mevcut bu ülkede
Covid konusunda halkın sağlık sistemine güveni/inancı nisan-mayıslarda %70 iken şu an %30lara düşmüş anketlere göre. Ankara'da durum baya kötü diyorlar.
Parti mi vermisler yavÜmraniyespor, kulüp içerisinden 14 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.