Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okullar açılınca olan kronik hastalıklı çocuklara olacak yurtta arkadaşı her haltı yiyecek gelecek bu adama enfekte edecek ve hayatı gitti çocuğun. Okulların açılmasını isteyenlerin %80-90 ının tek derdi parti-seks-eğlence Bilmiyorum iki türlü de zarar. İstanbul FSM yurduna her odadan 1 kişi çıkacak diye genelge gelmiş Ya o odadaki 4 kişi de şehir dışından gelen gariban ailenin çocuğuysa her türlü haksızlık olacak

Okullar açılınca olan kronik hastalıklı çocuklara olacak yurtta arkadaşı her haltı yiyecek gelecek bu adama enfekte edecek ve hayatı gitti çocuğun. Okulların açılmasını isteyenlerin %80-90 ının tek derdi parti-seks-eğlence Bilmiyorum iki türlü de zarar. İstanbul FSM yurduna her odadan 1 kişi çıkacak diye genelge gelmiş Ya o odadaki 4 kişi de şehir dışından gelen gariban ailenin çocuğuysa her türlü haksızlık olacak

Hem haklı hem haksızsın hocam içinden çıkamıyoruz mevzunun :)

Uygulamalı eğitim görmesi gereken her fakülte açılmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üniversite yönetimler böyle bir riskin altına girmek istemiyorlar. Büyük üniversitelerin nüfusları 20 binden fazla. Ana kampüslerde hafta içi 10 bin civarı öğrenci sirkülasyonu oluyor. Ayrıca sınıfların, amfilerin durumu da malum sıkış sıkış oturuyor öğrenciler. Hastalık riski çok fazla.

Üniversite yönetimler böyle bir riskin altına girmek istemiyorlar. Büyük üniversitelerin nüfusları 20 binden fazla. Ana kampüslerde hafta içi 10 bin civarı öğrenci sirkülasyonu oluyor. Ayrıca sınıfların, amfilerin durumu da malum sıkış sıkış oturuyor öğrenciler. Hastalık riski çok fazla.
Yav zaten 10 bin vaka var çok bariz. Belki 10 binden de fazla.

O üniye gelmeyenler de dışarda geziyor, ne zaman dışarda olsam her yer tıklım tıklım, kafeler, sokaklar, yollar.

Ha yine olumsuz etkiler de ortada önlem falan kalmamış durumda zaten.

mevzu üniversiteler degil ilkokul ortaokullarda cocukları kontrol edemez bunlar

milyonlarca ögrenci demek onları dısarda okuldan almaya gelen hergün bekleyen milyonlarca aile demek

Acın kardeşim gençler okumak istiyor.

Bizim burada okullari actilar ama üniversitelerde hala uzaktan egitim var sanirim. Bildigim kadariyla bi tek sinavlara gidiyorlar okula.

Merkel günlük 19 binlik vakalar ile ilgili bir seylerden bahsetmis almanyada

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt