Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EDİT: TAHMİNMİŞ SANIRIM. BİR BELGEYE BAĞLI DAYANAĞI YOK

Başlamışlar sanırım 15'ini beklemeden.

YUUH

EDİT: TAHMİNMİŞ SANIRIM. BİR BELGEYE BAĞLI DAYANAĞI YOK

Başlamışlar sanırım 15'ini beklemeden.

YUUH

Aylardır belitmekte olduğumuz bir durumdu.Sağlık Bakanı olan şahısı yere göğe sığdıramayanlar vardı.Mevcut hükümet zihniyetinin dışında çalışacak bir tane adam olamaz!Tek adam rejiminde kulluk yaparsın.O yüzden hiç şaşırmadım.

Aylardır belitmekte olduğumuz bir durumdu.Sağlık Bakanı olan şahısı yere göğe sığdıramayanlar vardı.Mevcut hükümet zihniyetinin dışında çalışacak bir tane adam olamaz!Tek adam rejiminde kulluk yaparsın.O yüzden hiç şaşırmadım.
Ben de yere göğe sığdıramıyordum valla devletçi yanım ağır basıyor sanırım ulusal durumlarda doğruya doğru :asd:

Ama zarar vermeye başladı bir süredir. Tez zamanda istifa

Ben de yere göğe sığdıramıyordum valla devletçi yanım ağır basıyor sanırım ulusal durumlarda doğruya doğru :asd:

Ama zarar vermeye başladı bir süredir. Tez zamanda istifa
Bunlar hangi mevkiye hangi bakanı getirirse getirsinler farklı bir durum olmaz.Milli eğitim bakanı içinde güzelleme yapıyorlardı.Atama sayıları artacak.Öğretmen maaşları yükselecek.Peki ne oldu?Orada da aynı tas aynı hamam devam...

Velev ki ayın 15'inden itibaren vaka sayıları açıklanmaya başlanmış olsun. Artık size kim inanır ?!

Küçük şark kurnazlıklarınızı yedirecek kitle elbet mevcut ama şahsa bağlı (sağlık bakanına) sempati duyan birazcık kafası çalışan kitle has. çekecektir bundan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt