- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde de daha ilk günden sorun çıktı yavBen oraya bakmıyorum
çinin ben...Çinden sonra bir numarayız yav iftiradır![]()
Google Meet'de bir sorun yok 80 bin kişilik okulda.Bizde de daha ilk günden sorun çıktı yav
Fazla kişi alamama , yayın donması vs.
nasıl yürüyecek bilmiyorum
biz microsoft teams'den giriyoruzGoogle Meet'de bir sorun yok 80 bin kişilik okulda.
Değilmiş sanırım. Bakan paylaşınca öyledir diye düşünmüştümKorona'dan mı ölmüş KBB?
EDİT: TAHMİNMİŞ SANIRIM. BİR BELGEYE BAĞLI DAYANAĞI YOK
Başlamışlar sanırım 15'ini beklemeden.
YUUH
Ben de yere göğe sığdıramıyordum valla devletçi yanım ağır basıyor sanırım ulusal durumlarda doğruya doğruAylardır belitmekte olduğumuz bir durumdu.Sağlık Bakanı olan şahısı yere göğe sığdıramayanlar vardı.Mevcut hükümet zihniyetinin dışında çalışacak bir tane adam olamaz!Tek adam rejiminde kulluk yaparsın.O yüzden hiç şaşırmadım.

Bunlar hangi mevkiye hangi bakanı getirirse getirsinler farklı bir durum olmaz.Milli eğitim bakanı içinde güzelleme yapıyorlardı.Atama sayıları artacak.Öğretmen maaşları yükselecek.Peki ne oldu?Orada da aynı tas aynı hamam devam...Ben de yere göğe sığdıramıyordum valla devletçi yanım ağır basıyor sanırım ulusal durumlarda doğruya doğru
Ama zarar vermeye başladı bir süredir. Tez zamanda istifa

En son öğretmen maaşları devlete yük demişti.![]()