Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın büyük gün ne açıklanacak bakalım

Ağızda girse de sıkıntı yok yav, mide asidinde zaten 2 dakikada ölüp gidiyormuş. Esas sıkıntı solunum yoluyla alıp akciğere inmesinde. Göz möz de artık işin paranoyası. Milleti korkuta korkuta şnorkelle gezdirecekler en sonunda. Elleri temiz tut, bilhassa kapalı ortamlarda maskeni çıkarma, az da mesafe koy oldu bitti. Açık havada bu kadarını yaptıktan sonra gidip virüslü herifle french kiss yapmadığını müddetçe virüsü öldürücü boyutlarda vücuduna nüfuz ettirmen mümkün değil zaten.

:asd:

biz gerçek rakamları ne zmn açıklamaya başlayacağız,

15'inden itibaren mi

@Gökhan Gel üstat bir de mide asitine kadar gitmesine gerek yok , ağız direk farinks ile bağlantılı olduğundan solunum yoluna kaçabilir oradan virüs.

@Gökhan Gel üstat bir de mide asitine kadar gitmesine gerek yok , ağız direk farinks ile bağlantılı olduğundan solunum yoluna kaçabilir oradan virüs.

Olabilir ama o bayağı düşük ihtimal. Bir ara millet çıldırmış gibi dışardan bile yemek söyleyemiyordu, Çin'de bile 2 aylık karantinada tek restoranlar açık olmasına rağmen. Ağızdan girme ihtimali çok düşük benim bildiğim virüsün, en büyük sıkıntı burundan almak.

Bunların açıklayacağı sayılar yine yalan olur , çıkıp gerçek verileri açıklamazlar.
Sonra 2 ay sonra , foyaları çıkınca da , 30 yaşının altı hafif geçiriyor onları vakadan saymıyoruz filan derler.

Yalandan dönmeleri bile , gündem yaratma (değiştirme) çabasına dönüşmüş durumda.

Hollanda hukumeti kisitlamalari acikladi. Maske zorunlulugu gelecek, lakin suan için yasal olarak zemin hazir degil.

Yukarida dostum aciklamis. Butun organizasyonlar iptal. Dukkanlar kapatiliyor. Saat 8den sonra alkol satisi yasak. Ayni ortamda maksimum 30 kişi sınırı geliyor.

Okullar kapatilmiyor önemi itibariyle
Hamam işi daha kötü hale getirdi :asd:

Koronavirus sırasında düğünlere devam eden dostlarima gelsin (including me)

s-478af25d61e6d084a14321ce8d15e61917dec234.webp

3-5 maske ile dolaşalım artık abi.

sokakta gezen her 10 kişiden kaçı pozitiftir sence ?
Vallahi bilmiyorum ki kardeşim kestirmek çok güç. En son bizim yemekhanenin bir elemanında pozitif çıkmış. Dezenfekte ettiler yemekhaneyi falan bakalım. Allah sonumuzu hayır etsin.

Ben zaten en az 2 kat maske ile dolaşıyorum kardeşim. Öyle aşırı kalabalık bir ortama girmek zorunda kalsam 3 kata çıkarırım.

Dün ;
İngiltere 17 bin
Rusya 14 bin
Fransa 13 bin
Hollanda ve İspanya 7 bin
İtalya 6 bin
Almanya 4.500
İran 4 bin vaka açıklamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt