Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün otobüs yolculuğu yaptım adam 1 saat boyunca sürekli öksürdü durdu arada baktım öksürürken maskeyi indiriyor sonra geri takıyordu. En son dedim kardeşim öksürürken maskeyi indiriyorsan takmanın ne anlamı var diyorum maskeyi tekrar ağzıma götürüyorum maskeye mikrop mu bulaşsın hem siz maske takıyorsunuz bir şey olmaz diyor en son kavga dövüş adamı arkadaki boş koltuklara gönderttim. Bu kafa yapısıyla baş etmek zor
Cehaletle mücadele etmekten daha zor bir sey yoktur.

Cehaletle mücadele etmekten daha zor bir sey yoktur.
Çalıştığım fabrikada toplamda 7 vaka tespit edildi. Bunların 6 sı üniversite ve üzeri eğitim almış insanlar. Mavi yaka tarafında 1 tane bile çıkmadı. Bu cehaletin de ilerisinde bir şey.

WhatsApp Image 2020-10-13 at 18.42.22.webp

Bu konudaki sayıların önemi yok hayali sayılar üzerinden konuşuyoruz hep, online eğitim tartışması yapmışsınız madem size denk geldiğim bir soruyu sorayım cevap verin

Fransa 30 bin
İngiltere 19 bin
İspanya 13 bin
İtalya 9 bin
Hollanda yaklaşık 8 bin
Almanya 7 bin

Hollanda yarından itibaren gunde maksimum 10 hasta olacak şekilde covid hastalarının bir bölümünü Almanyaya yollayacak kendi kapasite sıkıntısını düşürmek için

Okullar açılacakmış tamamen. Şuan vaka sayısını açıklarsalar muhtemelen kısa çaplı infial olacak. Planları darbe alacak. Riske girmek istememiş olabilirler.

Virüs hakkındaki belirsizlik çok can sıkıcı. İyileşme sonrası ne kadar hasar bıraktığı, toplumsal bağışıklığın ne derece efektif olacağı, ne yönde mutasyon geçireceği vs belirsiz. Belirsiz bir düşmana karşı ekonomik zayıflıktan dolayı oldukça gevşeğiz. Bursa'da ciddi manada bir gevşeklik söz konusu.

+7.334 almanya yeni vaka

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Fransa 30 bin
İngiltere 19 bin
İspanya 13 bin
İtalya 9 bin
Hollanda yaklaşık 8 bin
Almanya 7 bin
Bizdeki gercek rakamlar fransaya yakındır muhtemelen.

Hala cocuk kandirir gibi 1600 vaka acikliyorlar gunluk. Halkin gercegi bilmeye hakki var. Enflasyonla oynuyorsunuz, issizlik sayisi ile oynuyorsunuz bari saglik konusunda ciddi olun birakin gercek rakamlari bilelim.

Geçen bir hemşirede de geçici körlük yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Doktorun da dediği gibi kaç yüzü var belli değil. Kabus gibi hastalık.

fıkra gibi adam ama bu herif gibi düşünen milyonlar var ülkemizde!!

Bizdeki gercek rakamlar fransaya yakındır muhtemelen.

Hala cocuk kandirir gibi 1600 vaka acikliyorlar gunluk. Halkin gercegi bilmeye hakki var. Enflasyonla oynuyorsunuz, issizlik sayisi ile oynuyorsunuz bari saglik konusunda ciddi olun birakin gercek rakamlari bilelim.

Başkan ne isterse o olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt