- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Avrupa’da ilk dönemden daha ciddi ölümler oluyor ama tepki tutum olarak ilk zamanlardaki önlem yok. Tüm dünya salmış durumda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#SONDAKİKA
Fransa son 24 saat içerisinde 52.010 yeni koronavirüs vakası ve 116 yeni ölüm bildirdi. Bu salgın başlangıcından bu yana bir Avrupa ülkesinde görülen en yüksek günlük vaka sayısı oldu.
peygamber karikatürünü duvarlara yansıtıyorlar, Allah böyle belalarını veriyor demek.#SONDAKİKA
Fransa son 24 saat içerisinde 52.010 yeni koronavirüs vakası ve 116 yeni ölüm bildirdi. Bu salgın başlangıcından bu yana bir Avrupa ülkesinde görülen en yüksek günlük vaka sayısı oldu.
ne zaman 800e düşeriz rengimBizde 1500-2000.
Reyis ne zaman emrederse.ne zaman 800e düşeriz rengim
bugünde ben pozitif çıktım
geçmiş olsun. sorunsuz atlatırsın umarım rengimbugünde ben pozitif çıktım
Geçmiş olsun, kolaylıkla atlatırsın inşallah.
geçmiş olsun. sorunsuz atlatırsın umarım rengim
Yok, zenginlerin arasında tek fakirim.Ben zenginim bir b.k olmadi kendinizi kollayin der gibisin renktas
En iyi mumin yoklukta sabredendir kmkYok, zenginlerin arasında tek fakirim.
Bir sure toplu tasima kullanma o haldebugünde ben pozitif çıktım
bütün dünya ölen ölür kalan sağlar bizimdir moduna girdi.
merak ediyorum bu salgın bittikten sonra bütün dünya devletleri çin'e karşı beraber bir tutum içine girecekler mi acaba? adamlar hem dünya nüfusunun hem de ekonominin .... koydular!
bütün dünya ölen ölür kalan sağlar bizimdir moduna girdi.
merak ediyorum bu salgın bittikten sonra bütün dünya devletleri çin'e karşı beraber bir tutum içine girecekler mi acaba? adamlar hem dünya nüfusunun hem de ekonominin .... koydular!