Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi hoş geldin. Senin foruma dönüşün ile benim hafif koku almaya başlamam ve nefesimin düzelmesi arasında bir bağ kurdum. Sağlık getirdin resmen.
Aman aman iyi ol, sevindim. Açık konuşmam gerekirse yanlış hatırlamıyorsam sende astım vardı hafiften bir korkmadım değil, sen annenle babana bulaştırmaktan korkuyordun sakat bir durum olmadı inş ?

Aman aman iyi ol, sevindim. Açık konuşmam gerekirse yanlış hatırlamıyorsam sende astım vardı hafiften bir korkmadım değil, sen annenle babana bulaştırmaktan korkuyordun sakat bir durum olmadı inş ?

Doğru hatırlıyorsun. Çok ilginçtir ki astım hastaları risk grubunda sayılmıyormuş. O yoğunluğunda doktorun kafasını açmamak İçin ayrıntılı soramadım ama bana kalırsa astım hastalarının bronşları şiştiği için ciğere virüs kolay girmiyor olabilir. Bak çok feci sallamış olabilirim. Üstüme gelme. Baştan söyledim bilimsel bir tespitim yok. Yorum bu sadece.

Anne babam ne güzel bir şanstır ki şehir dışındalardı. Benim belirtilerden bir hafta önce gitmişlerdi. Yalnızdım. Olay patlayınca gelmediler. Yalnız başıma atlatıyorum.

Doğru hatırlıyorsun. Çok ilginçtir ki astım hastaları risk grubunda sayılmıyormuş. O yoğunluğunda doktorun kafasını açmamak İçin ayrıntılı soramadım ama bana kalırsa astım hastalarının bronşları şiştiği için ciğere virüs kolay girmiyor olabilir. Bak çok feci sallamış olabilirim. Üstüme gelme. Baştan söyledim bilimsel bir tespitim yok. Yorum bu sadece.

Anne babam ne güzel bir şanstır ki şehir dışındalardı. Benim belirtilerden bir hafta önce gitmişlerdi. Yalnızdım. Olay patlayınca gelmediler. Yalnız başıma atlatıyorum.
Haa öylemişymiş doğrudur. Benim çok yakın olmadığım tanıdığım yakalandı baya bir ağır geçirmişti o da astımdı hem oradan, hem de nefes ile ilgili diye direkt bağlantı kurduydum alakalı değilmiş demek.

Valla süper denk gelmiş anne ve babanın dışarıda olması, aman aman neyse geçmiş olsun.

Haa öylemişymiş doğrudur. Benim bir çok yakın olmadığım tanıdığım yakalandı baya bir ağır geçirmişti o da astımdı hem oradan, hem de nefes ile ilgili diye direkt bağlantı kurduydum alakalı değilmiş demek.

Valla süper denk gelmiş anne ve babanın dışarıda olması, aman aman neyse geçmiş olsun.

Doktor üstüne basa basa diyabet, tansiyon ve kalp hastalarına dikkat ediyoruz dedi.

Evet büyük bir şanstı. Teşekkür ederim. Pozitivist bir insanın Covid testinin negatif çıkmasını beklemek de saçma olurdu. Başımıza geldi, çekiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt