- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Barlar vs açık yav. Lokantalar kapalı bir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün 5. günEv arkadaşım pozitif çıktı maalesef.
Doğal olarak biz de 10 günlük karantinaya girdik
Yatakta başlayalım çalışmaya . abvVardiya sistemine geçilecek
Cumhurbaşkanlığı genelgesi doğrultusunda başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere tüm özel sektör ve sanayi tesisleri dahil olmak üzere kuruluşlarda uzaktan veya dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemlerinden faydalanılacağının belirtildiği genelgede, “Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör kuruluşlarının çalışma koşulları göz önünde bulundurulmak suretiyle il genelinde mesai saatlerinin başlama ve bitiş dönemlerini.n İl Pandemi Kurullarında değerlendirilerek il geneli için bir planlamaya gidilmesi, mesai/vardiya başlangıç saatlerinin sabah 06.00'dan itibaren kademeli olarak başlatılarak ara dinlenmesi dahil olmak üzere 06.00-15.00, 06.30-15.30, 07.00-16.00, 07.30-16.30, 08.00-17.00, 08.30-17.30, 09.00-18.00 vb. mesai/vardiya uygulamalarına geçilmesi, vatandaşlarımızın bu süreçte kalabalık ortamlardan uzak durmaları, zorunlu haller dışında hane halkı dışındaki kişilerle temas edilmemesi ve ev ziyaretlerinden kaçınmaları konularında bilgilendirici/bilinçlendirici faaliyetlere ağırlık verilmesi gerektiği değerlendirilmektedir. Vali ve kaymakamlarca yukarıda belirtilen esaslar doğrultusunda 04.11.2020 Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak şekilde gereği yapılacak” ifadelerine yer verildi.
Allah yardimcin olsun knk.Yatakta başlayalım çalışmaya . abv
Ne yapsam bilmiyorum.Aga hic bekleme bir doktora görün.Aga ben de sabah işe gittim. Baktım ses tonumda bir tuhaflık var dedim hiç riske girmeyeyim, insanları riske atmayayım. Yöneticimle konuştum izin aldım. Dedim evden çalışayım tamam dedi. Geldim eve ve evden çalışmaya devam ettim zaten tek yaşıyorum. Şimdi de koku kaybı var. Kekik kokluyorum yok, kolonya kokluyorum yok. Bir tek soğan kokusu aldım.
Bu kadarlık belirti ile test yaparlar mı bilmiyorum. Covid miyim acaba diye endişe başladı şimdi stres yaptım evdeNe yapsam bilmiyorum.
Bence test yaptırın belirtilere de baş ağrısı, halsizlik, eklem ağrısı, öksürük vs diye ayrıca ekleyin test yaparlarAga ben de sabah işe gittim. Baktım ses tonumda bir tuhaflık var dedim hiç riske girmeyeyim, insanları riske atmayayım. Yöneticimle konuştum izin aldım. Dedim evden çalışayım tamam dedi. Geldim eve ve evden çalışmaya devam ettim zaten tek yaşıyorum. Şimdi de koku kaybı var. Kekik kokluyorum yok, kolonya kokluyorum yok. Bir tek soğan kokusu aldım.
Bu kadarlık belirti ile test yaparlar mı bilmiyorum. Covid miyim acaba diye endişe başladı şimdi stres yaptım evdeNe yapsam bilmiyorum.
Devlet hastaneleri yapıyor değil mi sadece? Özel hastaneler yapmıyordu?Bence test yaptırın belirtilere de baş ağrısı, halsizlik, eklem ağrısı, öksürük vs diye ayrıca ekleyin test yaparlar
Yapıyor abi özeller de galibaDevlet hastaneleri yapıyor değil mi sadece? Özel hastaneler yapmıyordu?
Yapılıyor, ilgilenen devlet hastanelerinin ayrı Covid-Acil bölümleri var. Özelde de yapılıyor. Listeleri mevcut hangi hastanelerin yaptığıDevlet hastaneleri yapıyor değil mi sadece? Özel hastaneler yapmıyordu?
Sağol kardeşimYapıyor abi özeller de galiba
Geçmiş olsun.
Yani devlete gitmem daha mı iyi olur?Yapılıyor, ilgilenen devlet hastanelerinin ayrı Covid-Acil bölümleri var. Özelde de yapılıyor. Listeleri mevcut hangi hastanelerin yaptığı
Özele gitmen daha mantıklı bence. Devlete gitsen hasta olmasan bile hasta çıkabilirsin diyor doktorlarYani devlete gitmem daha mı iyi olur?
Bu arada sonuçları devlette mi yoksa özelde mi daha hızlı alırım?Yani devlete gitmem daha mı iyi olur?
Abi özelde test ücreti 250 lira olacak diye bi haber görmüştüm. Devlette ne kadardır bilmiyorum bi bak ama.Yani devlete gitmem daha mı iyi olur?