- 23 Temmuz 2011
- 75.607
- 51.131
- 4.693
Son bir kaç aydır kalbime bıçak saplanır gibi ağrı giriyor.Aynı sırada çene mi yoksa diş mi emin olamadığım bir ağrı başlıyor.Ve sırta doğru devam ediyor.
o bendede oluyor üstat. çarpıntı da oluyor mu ara sıra.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son bir kaç aydır kalbime bıçak saplanır gibi ağrı giriyor.Aynı sırada çene mi yoksa diş mi emin olamadığım bir ağrı başlıyor.Ve sırta doğru devam ediyor.
o bendede oluyor üstat. çarpıntı da oluyor mu ara sıra.
Bende l-thyroxin içiyomSismanlik var mi beyler
Benim kalbimde de oluyordu önceden o
Tansiyon ve guatr icin haplar kullanmam gerekiyordu
30 kilo verdikten sonra hicbir sorunum kalmadi
Simdi istesem falcaoyu sirtima bindirip gezdiririm yani
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
3-4 senedir bir sey icmiyom ben morukBende l-thyroxin içiyom
Seninki kaçlık?
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi geçmiş olsun umarım birşeyin yoktur. Mutlaka test yaptır derim ben de.Aga ben de sabah işe gittim. Baktım ses tonumda bir tuhaflık var dedim hiç riske girmeyeyim, insanları riske atmayayım. Yöneticimle konuştum izin aldım. Dedim evden çalışayım tamam dedi. Geldim eve ve evden çalışmaya devam ettim zaten tek yaşıyorum. Şimdi de koku kaybı var. Kekik kokluyorum yok, kolonya kokluyorum yok. Bir tek soğan kokusu aldım.
Bu kadarlık belirti ile test yaparlar mı bilmiyorum. Covid miyim acaba diye endişe başladı şimdi stres yaptım evdeNe yapsam bilmiyorum.
Geçmiş olsun Erman abi. Benim gittiğim doktora geçen biri gelmişti, ateşi yok ama tat ve koku alamama sorunu vardı. Sonra bana bir aşı yapan çalışan yardımcı kızlardan biri maskeden hariç kafasına bir şey geçirip giyinip kuşandı. Sanırım korona testi yaptılar veya tırstılar, bir şey olmadıysa bile kesin bişey oldu orada. Benim işim bitince oradan çıktım, devamını bilmiyorum.Aga ben de sabah işe gittim. Baktım ses tonumda bir tuhaflık var dedim hiç riske girmeyeyim, insanları riske atmayayım. Yöneticimle konuştum izin aldım. Dedim evden çalışayım tamam dedi. Geldim eve ve evden çalışmaya devam ettim zaten tek yaşıyorum. Şimdi de koku kaybı var. Kekik kokluyorum yok, kolonya kokluyorum yok. Bir tek soğan kokusu aldım.
Bu kadarlık belirti ile test yaparlar mı bilmiyorum. Covid miyim acaba diye endişe başladı şimdi stres yaptım evdeNe yapsam bilmiyorum.
Ülkede bu rakamlara itiraz eden yok sanırım. Resmen dalga geçiyorlar ve ağzını açan yok!!!Vaka sayıları düzgün açıklansa da bu cahilane öz güvenimizde biraz gerileme olsa.
Çarpıntı uykudan uyansığımda oluyor.Ama sürekli değil,o bendede oluyor üstat. çarpıntı da oluyor mu ara sıra.
Boyundan olabilirÇarpıntı uykudan uyansığımda oluyor.Ama sürekli değil,
Ne yapak smodum? Ağzını açan terörist oluyorÜlkede bu rakamlara itiraz eden yok sanırım. Resmen dalga geçiyorlar ve ağzını açan yok!!!
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
5 gün denedim olumlu sonuç çıkmamıştı forumdan bir arkadaş da faydasını görmemiş pek. işe yaramıyor diyebilirizTat ve koku kaybı icin ozonlanmis zeytinyağı tavsiyesini birkaç yerde görmüştüm. Sorunu olanlar denesin belki işe yarar.
@Erman Türker gecmis olsun renkdaş.Ekli dosyayı görüntüle 100385
Aga ben de sabah işe gittim. Baktım ses tonumda bir tuhaflık var dedim hiç riske girmeyeyim, insanları riske atmayayım. Yöneticimle konuştum izin aldım. Dedim evden çalışayım tamam dedi. Geldim eve ve evden çalışmaya devam ettim zaten tek yaşıyorum. Şimdi de koku kaybı var. Kekik kokluyorum yok, kolonya kokluyorum yok. Bir tek soğan kokusu aldım.
Aga ben de sabah işe gittim. Baktım ses tonumda bir tuhaflık var dedim hiç riske girmeyeyim, insanları riske atmayayım. Yöneticimle konuştum izin aldım. Dedim evden çalışayım tamam dedi. Geldim eve ve evden çalışmaya devam ettim zaten tek yaşıyorum. Şimdi de koku kaybı var. Kekik kokluyorum yok, kolonya kokluyorum yok. Bir tek soğan kokusu aldım.