Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sismanlik var mi beyler
Benim kalbimde de oluyordu önceden o
Tansiyon ve guatr icin haplar kullanmam gerekiyordu
30 kilo verdikten sonra hicbir sorunum kalmadi
Simdi istesem falcaoyu sirtima bindirip gezdiririm yani

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Her gün 1 saat spor yapsaniz bir seyiniz kalmaz.
Ama götünüzden ter akmali böyle iyice. O zaman cidden rahatliyorsunuz. Psikolojik olarak baya öz güven de katiyor insana.
Benim önceden kalp atislarim da baya yüksekti. Ortalama 100de oluyordu. Spor yapa yapa bir ara 50nin altina indirmistim bunu.
Spora baslamadan önce bir kalp doktoruna gitmek daha iyi olur ama.
Kalbiniz ne kadar siddetli spora dayanikli onu bakittirmak gerekir, ona göre ayarlayabilirsiniz sporunuzu.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

ABD 106 bin
Fransa 58 bin
Italya 34 bin
Ingiltere 24 bin
Ispanya 22 bin
Almanya 21 bin
Rusya 19 bin
Belçika 14 bin
İran 8 bin

Aga ben de sabah işe gittim. Baktım ses tonumda bir tuhaflık var dedim hiç riske girmeyeyim, insanları riske atmayayım. Yöneticimle konuştum izin aldım. Dedim evden çalışayım tamam dedi. Geldim eve ve evden çalışmaya devam ettim zaten tek yaşıyorum. Şimdi de koku kaybı var. Kekik kokluyorum yok, kolonya kokluyorum yok. Bir tek soğan kokusu aldım.

Bu kadarlık belirti ile test yaparlar mı bilmiyorum. Covid miyim acaba diye endişe başladı şimdi stres yaptım evde :red: Ne yapsam bilmiyorum.
Abi geçmiş olsun umarım birşeyin yoktur. Mutlaka test yaptır derim ben de.

sent via GSC

Aga ben de sabah işe gittim. Baktım ses tonumda bir tuhaflık var dedim hiç riske girmeyeyim, insanları riske atmayayım. Yöneticimle konuştum izin aldım. Dedim evden çalışayım tamam dedi. Geldim eve ve evden çalışmaya devam ettim zaten tek yaşıyorum. Şimdi de koku kaybı var. Kekik kokluyorum yok, kolonya kokluyorum yok. Bir tek soğan kokusu aldım.

Bu kadarlık belirti ile test yaparlar mı bilmiyorum. Covid miyim acaba diye endişe başladı şimdi stres yaptım evde :red: Ne yapsam bilmiyorum.
Geçmiş olsun Erman abi. Benim gittiğim doktora geçen biri gelmişti, ateşi yok ama tat ve koku alamama sorunu vardı. Sonra bana bir aşı yapan çalışan yardımcı kızlardan biri maskeden hariç kafasına bir şey geçirip giyinip kuşandı. Sanırım korona testi yaptılar veya tırstılar, bir şey olmadıysa bile kesin bişey oldu orada. Benim işim bitince oradan çıktım, devamını bilmiyorum.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vaka sayıları düzgün açıklansa da bu cahilane öz güvenimizde biraz gerileme olsa.

Son bir kaç aydır kalbime bıçak saplanır gibi ağrı giriyor.Aynı sırada çene mi yoksa diş mi emin olamadığım bir ağrı başlıyor.Ve sırta doğru devam ediyor.

Ağrı kalbinde mi, kemikte mi hocam? Kemikteyse stres ve anksiyete de olabilir. Çene ağrısı zaten direkt gece uyurken stresten diş sıkmadan oluyor, gece plağı filan kullanabilirsin. Öyle bir zıkkım ki gece uyurken çeneye yapılan baskı sırta kadar da vurabiliyor. Kalple ilgili değilse ya anksiyete, depresyon başlangıcıdır ya da fibromiyalji tarzı vücudun üstünde görünen stres kaynaklı ağrı. En nihayetinde iki durumda da antidepresan ve ağrı kesici veriyorlar. Çok aklında kalıyorsa önce kardiyolojiye görün ama sıkıntı yüksek ihtimal psikolojik. Zaten düzgün bir psikiyatriste de gitsen yüksek ihtimal önce kardiyoloğa gönderip %95 sıkıntı göremeyip ilaç ve psikoterapiye yönlendirir.

Abi selam.Daha kalabalık şehirlerde nasıl bilmiyorum ama malatyada annem ve babam test yaptırdılar, 5 saat gibi bir zamanda sonuçları geldi.

Nefes darligi yoksa korkmana gerek yok, isyerimizde 2 genc corona oldu, hafif grip ve koku ve tat kaybi disinda birseyleri yoktu.

zaten 10 gun sonra geri geldi koku ve tat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt