- 23 Temmuz 2011
- 75.599
- 51.129
- 4.693
PANİK YAPMAYIN,
KONTROL ALTINDA VİRÜS
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm kimse ses çıkartmıyor ama boku yiyoruz iyice![]()
PANİK YAPMAYIN,
KONTROL ALTINDA VİRÜS
Olm kimse ses çıkartmıyor ama boku yiyoruz iyice
Bizim millet anlamaz kuraldan Pandemi'den. Yasaklar gelmediği sürece artarak devam eder vakalar. Sabah milleti dışarıda tutup akşam 8 den sonra içeri sokmaktan bahsetmiyorum. Bu kuralları kim neye göre alıyor anlamak mümkün değil. 3 kafası çalışan kendi aralarında münazara etse şu yaptıklarının baya bi eksik olduğunu anlarlar da neyse.Benim gözlemim kovid olanların önemli çoğunluğu dışarıda boş yere gezen tozan tipler, zaruri olmadıkça kalabalığa girmeyin be kardesim. Sosyal mesafe +kalabalık ortamdan uzak durmak olay bundan ibaret. Zor değil.
anti kuş
Abi Avrupa'daki/Amerika'daki insanlar da aynı ne anlatıyonuz yav bizim millet bizim millet diyeBizim millet anlamaz kuraldan Pandemi'den. Yasaklar gelmediği sürece artarak devam eder vakalar. Sabah milleti dışarıda tutup akşam 8 den sonra içeri sokmaktan bahsetmiyorum. Bu kuralları kim neye göre alıyor anlamak mümkün değil. 3 kafası çalışan kendi aralarında münazara etse şu yaptıklarının baya bi eksik olduğunu anlarlar da neyse.
GSCimbom Mobile App
allahın sopası yok cin
bu sefer bize getirmeyin
allahın sopası yok cin
bu sefer bize getirmeyin
Kapanma konusu salgın bitsin diye istenmiyor zaten öyle bir şey yok. Aşı veya ilacı bulunmadan bitme imkanı yok gibi görünüyor. Kapanmayı sağlık sisteminin üzerindeki yük hafiflesin diye isteniyor. Sağlık sistemi çökmesin diye isteniyor. Allah muhafaza şu an virüsü kapan ve ağırlaşan bir hastayı yatıracak yer bulmakta zorlanılıyor. Mevzu bu. Ha bu noktada devletimiz, sosyal devlet olarak üzerine düşeni yapmalı ve vatandaşlarına maddi destek sunmalı. Ha bunu yapmaz veya yapamaz o ayrı konu. Lakin sert tedbirler şart yoksa iş daha da kötüye gidiyor.Yav 10 kere yaşayacağız sanki. Çıkın gezin eğlenmenize keyfinize bakın. Evinde yaşlı olanlar da bir zahmet odalarını ayırsın farklı eve çıkamıyorlarsa, madem korkuyorlar.
Ama insanları kısıtlamayın yav.
Aşı gelmedikçe istediğiniz kadar yasak koyun, 2 hafta kapatırsın 3 hafta sonra yine eskiye döner.