- 1 Ağustos 2014
- 63.818
- 75.005
- 4.338
Bu arada tespit edilenler Covid-19 vakası imişBen nedense yine bize bir şeyler girecekmiş gibi hissediyorum
Déjà vu gibi
2 kişi tespit edilince 14 bin kişiyi karantinaya almaya çalışmış Çin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada tespit edilenler Covid-19 vakası imişBen nedense yine bize bir şeyler girecekmiş gibi hissediyorum
Déjà vu gibi
Türkiyede günde en az 40 bin yeni vaka var
LM-G810 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugün en yüksek ağızdan yeni tedbirlerin alınabileceği söylendi, eli kulağında yani belli ki genişleyecek tedbirler. Beğensek de beğenmesek de yapacak bir şey yok, maddi konulardan şikayet edenler %100 haklı ama yapacak da bir şey yok.
Her akşam sela okunacak demek.
Sela ölünün olduğu yerde okunmuyor mu? Karamsarlık yaratır.Dua neden rahatsız eder ki insanları, hayır inanmayabilirsin; ama bir hasta inananı rahatlatıyorsa ne zararı var duanın?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hay ağzına sağlıkYav çalışmak zorunda olana kimsenin bir şey dediği yok ki. Gereksiz bir kesim var bunlar cayır cayır geziyor, şımarık şımarık bahanelerle kendini sokağa atıyor, manasız yere toplu taşımayı kalabalıklaştırıyor vs. Maddi konularda da şikayet edilen konular %100 doğru.
Bugün en yüksek ağızdan yeni tedbirlerin alınabileceği söylendi, eli kulağında yani belli ki genişleyecek tedbirler. Beğensek de beğenmesek de yapacak bir şey yok, maddi konulardan şikayet edenler %100 haklı ama yapacak da bir şey yok.
Sağlık sisteminin çökmesi meselesi tam idrak edilemedi sanırım, ülkede insanlar sadece korona sebebiyle hastaneye gitmiyor, kronik sorunu olanlar var, ani bir şekilde rahatsızlananı var, kaza geçireni var, var oğlu var. Hali hazırda sorunlar varken bir de tam anlamıyla kilitlendiğini düşünün sistemin. Bir de zaten aşırı derecede yıpranmış sağlık çalışanlarının düşeceği durumu falan da ekleyin üstüne, düşünmesi bile iç karartıcı.
Biraz empati kurulabilmesi için şöyle senaryo yazayım, anneniz veya babanız kalp krizi geçiriyor ama bunlara müdahale edecek ne ambulans var ne de sağlık çalışanı var, ne de boş yoğun bakım var, hadi kalp krizini falan geçtim apandisit vs gibi basit bir sorun yaşayan bile yok yere gider. İşte sistemin kilitlenmesi halinde olacak olan bu. Bunun olmaması için de ne gerekiyorsa yapılmalı.
Tat koku normale döndü mü nasıl hissediyorsun genel olarak ?Hay ağzına sağlık
Genel anlamda çok bir şikayetim yok çok şükür lakin tat ve koku daha geri gelmedi. Şu an bendeki tat ve koku %20-30 civarında bir şeydir diye tahmin ediyorum. Ne zaman tamamen gelir bilmiyorum. Can sıkıcı bir durum açıkçası.Tat koku normale döndü mü nasıl hissediyorsun genel olarak ?
Neyse yav sittir et derdin o olsun, ciğere miğere inmeden atlattın çok şükür.Genel anlamda çok bir şikayetim yok çok şükür lakin tat ve koku daha geri gelmedi. Şu an bendeki tat ve koku %20-30 civarında bir şeydir diye tahmin ediyorum. Ne zaman tamamen gelir bilmiyorum. Can sıkıcı bir durum açıkçası.
Sela ölünün olduğu yerde okunmuyor mu? Karamsarlık yaratır.
Ayrıca camiilerden çıkan ses berbat. Daha naif ve kısık şekilde verilmeli.
Sela moral bozmaktan başka şeye yaramaz şu an
Yengem 1.5 aydır negatife dönmüştü hala koku yok.Genel anlamda çok bir şikayetim yok çok şükür lakin tat ve koku daha geri gelmedi. Şu an bendeki tat ve koku %20-30 civarında bir şeydir diye tahmin ediyorum. Ne zaman tamamen gelir bilmiyorum. Can sıkıcı bir durum açıkçası.
Aynen kardeşim ben de ona şükrediyorum zaten. Tat ve koku 2 haftada gelen de varmış 2 ayda gelen de varmış. Artık ne zaman gelirse ne diyim.Neyse yav sittir et derdin o olsun, ciğere miğere inmeden atlattın çok şükür.
Öyle öyle kardeşim 2 haftada gelen de varmış 2 ayda gelen de varmış. Yengen sigara içiyor muydu peki?Yengem 1.5 aydır negatife dönmüştü hala koku yok.
GSCimbom Mobile App