Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müslüman kültürü..
Ahzab süresi 56. Ayet

“Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamber'e salat ediyorlar. Ey iman edenler! Siz de ona salat edin, selam edin.”
Kur’an da var mıymış?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sala yok. İlk Sala Türkiye'de Osmanlı döneminin ortalarında okunmuştur. Hz. Muhammed'e övgü var.

Sala yok. İlk Sala Türkiye'de Osmanlı döneminin ortalarında okunmuştur. Hz. Muhammed'e övgü var.

Salanın anlamı nedir? Ayeti yazdım size.
Ayrıca sevgili renkdaş şu anki -Muhammed bin Abdülvahap’tan sonra- Arap kültürüne hakim ideoloji vehabiciliktir. Sevmezler duayı tarihi salayı.. bahsettiğim gelenek ise (Erzurum ve çevresinde hala ezandan önce okunan sala) Selçuklu geleneğidir.

Çok uzadı bu muhabbet. Amaç kırmak dökmek değil, bir inanan olarak uyarma sorumluluğu... herkese iyi geceler

Çok uzadı bu muhabbet. Amaç kırmak dökmek değil, bir inanan olarak uyarma sorumluluğu... herkese iyi geceler

konunun dinle inançla ne alakası var yaw. başlığa uygun mesajlar atın.

iyi geceler

erteleme getirsin o zmn knk. ikinci dalganın geleceğini yaz aylarında serbest bıraktıktan sonra herkes konuşuyordu. Bunun geri dönüşü kötü olacak diye tvlerde götünü yırtıyordu bilim kurulu üyeleri. avrupada saldı türkiyede saldı. avrupa tedbir aldı ve görüyoruz ki günlük vaka sayıları yarıya düşüyor. işe yarıyor yani. fransa en iyi örnek buna.

bu 5-6 ay çok berbat zamanlar geçirecez. herkesi salarsan 3-4 dalgalar halinde gelir. milletin bokladığı dsö avrupayı uyardı bugün. azalma var, buna güvenerek tedbirleri azaltırlarsa ocak şubat ayında 3. dalgayı görürler dedi.

Devlet gerekeni yapsın. o çok laf vurulan memurların maaşlarından aldıkları %30-35 vergileri esnafa aktarsınlar
ekmek elden su gölden dimi knk

@Emrah Duvar ateistmiş

Benim de kafam iyi reis kusura bakma ama salanın Selçuklu döneminden kaldığı şeyini bir araştır derim

@Emrah Duvar ateistmiş

Benim de kafam iyi reis kusura bakma ama salanın Selçuklu döneminden kaldığı şeyini bir araştır derim

Bir bakarım sala. Hafızamda selçukludan kalma; cuma salası değil, vakit namazı öncesi okunanı..
insanlık şu virüs belasından kurtulsa da rahat etsek.. dr bey kızmadan ben kenara çekileyim.. tekrar iyi geceler

ilk yasaklarda 22 tane sms geldi telefonuma haydi sende 10 lira ateşle diye ,o paralar nereye gitti kalem kalem açıklasınlar sonrasına bakarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt