Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yılın aynı ayın , aynı gününde bir şehirde toplam 80 kişi ölüyorsa , bu yılın aynı gününde bu sayı 180 kişi ise mesala neyden ötürü bu ölüm sebepleri çoğalmış olabilir mukedderat mı ? :)
Bu vefat sayıları ibb vefat sorgulamada doğru bir şekilde var mı acaba? Ben karşılaştırdım çok uçuk farklar çıkmadı. Oraya da eksik girilme gibi bir şey olabilir mi?

gs.org a düzenli giren rtaşlarımız (ben gibi) vefat haberlerindeki artışı fark etmiştir heralde bu bile vaziyeti belgelemektedir

İmamoğlu ve soyer kadar popülist ve boş yapan başkan bu yaşıma geldim görmedim abartmıyorum
Bulaşıcı hastalıktan ölen diyor peki detaylarını acikla desen kaç kişi covidden kem kum eder
Bu adam sıcak siyasete girdikçe dahada cirkinlesiyor belediye baskanisin ne işin var sıcak siyasetle Mansur Yavaş bunların yanında çok kaliteli bir adam
İmamoğlu Kaftancıoğlu ile birlikte kendisine her kesimden gelen oyları sıcak sıcak yiyor
Sayı 180 ise , 200-300 covid ölümü bile olabilir.

Çünkü covidden ölenlere , inme , böbrek yetmezliği, kalp krizi gibi ölüm belgesi çıkarıldığını biliyorum.

Ama popülist olduklarina katılıyorum .

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Popülistlikmiş vs geçelim bunları. Başka hangi bulaşıcı hastalık o kadar adam öldürüyor günde , salak muamelesi yapmayalım burada birbirimize şimdi , komik oluyor. Birileri doğruyu söylemeli çünkü aylardır dalga geçiliyor tüm ülkeyle sayılar konusunda.

sn ekrem başkanımız nasıl şeaptıysa artık !!!!!!!!!!!!! diyelim

İmamoğlu ve soyer kadar popülist ve boş yapan başkan bu yaşıma geldim görmedim abartmıyorum
Bulaşıcı hastalıktan ölen diyor peki detaylarını acikla desen kaç kişi covidden kem kum eder
Bu adam sıcak siyasete girdikçe dahada cirkinlesiyor belediye baskanisin ne işin var sıcak siyasetle Mansur Yavaş bunların yanında çok kaliteli bir aadam
İmamoğlu Kaftancıoğlu ile birlikte kendisine her kesimden gelen oyları sıcak sıcak yiyor

Covid'den başka bulaşıcı hastalık mı var ortada reis? Domuz gribi dönmediyse son 10 yılda Yaz dönemine göre İstanbul'daki ölüm artışlarının %200 olmasındaki sebep domuz gribi dönmediğine göre pek tabii ki coviddir. Ha desen ki covidin bulaşıcılığı bunlarla bir mi değil ama bu Sağlık Bakanlığının gerçek vaka ve ölüm sayıları gizlediği gerçeğini değiştirmez. Adam da İstanbul Belediye Başkanı olarak Hakkari'nin sayılarını açıklamıyor, kentin baş sorumlusu olarak kendi kentinde en doğru bilgileri vermek zaruriyetinde zaten.

hastalıgı geçiren veya geçirmekte olan tüm arkadaslara gecmis olsun enazıdan antikor kazanmış oldunuz 4-5 ay gittigi söyleniyor antikorun korunma adına
Bu arada bunun garantisi yok. Kişiden kişiye değişiyor vücudun antikor üretmesi. 1.5-2 ay içinde tekrar virüsü kapanlar da var. Buna güvenip antikor testi yaptırmadan bağışıklığım var demek hata olur.

kasselde bir tane genc kiz kendini sophie sholl ile karsilastirmis
baya tepki var bugün almanyada bu yüzden
insanlar cidden genel anlamda cok mal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt