Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 ay diyorlar en az
Ne kadar bağışıklık kazandığınızın garantisi yok. Plazma bağışı yaparken bile Kızılay falan bu yüzden bu testi yapıp sizden kan alıyor. Arkadaşım tekar geçirdi iyileştikten 2.5 ay sonra. Mutasyona uğrayıp duran bir virüs olduğu söyleniyor zaten, tekrar tekrar bulaşma riski de bundan doğuyor. Zaten bir sürü araştırma, deney var internette sonuçlarına ulaşabileceğiniz. 5 ayın 6 ayın garantisi yok, ona göre dikkat etmek gerekiyor. Kimisi 3 ay diyor kimisi 5 ay diyor bunlara güvenmek yerine en iyisi gidip antikor testi yaptırmak ve bir de üzerine plazma bağışlarsanız bundan daha güzel bir şey olmaz herhalde :hat:

1606152707380.webp

Beyler 1 tane daha geliyor. Hazır mısınız?

Sayı 180 ise , 200-300 covid ölümü bile olabilir.

Çünkü covidden ölenlere , inme , böbrek yetmezliği, kalp krizi gibi ölüm belgesi çıkarıldığını biliyorum.

Ama popülist olduklarina katılıyorum .

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benzer muhabbetlere şahit oldum.

Bursa Yıldırım'da pederin arkadaşı Covid-19 oldu. Enfeksiyon adamın üzerinden silindir gibi geçti ve sözde iyileşti 1 hafta kadar önce. Dün kalp yetmezliğinden (?) (kriz de olabilir, tam bilgim yok) vefat etti. Hasılı virüs bütün binayı dikiyor ama bazen son tuğlayı kişinin diğer rahatsızlıkları veya virüsün vurduğu organlardan biri vurabiliyor. Ölüm oranı çok daha yüksek aslında.

Son 2 haftada yakalanan amcam ve 2 arkadaşım da önce yakalanan eş-dosta göre daha ağır şekilde atlattı. Mutasyon kötü yönlü olmaz İnşallah.

şekeri tansiyonu olan sağlıksız beslenen, pöfür pöfür sigara, tütün, nargile içen adama sağlıklı demek saçmalık. Bunları yapanı neyin öldürdüğü belli, covid diyemeyiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt