- 15 Eylül 2009
- 65.277
- 11.707
- 2.993
Boyle bir seyi nasil yapar yaw inanılır gibi değil.
sahneye cikip yapmis la
sonra da aglayip kaciyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boyle bir seyi nasil yapar yaw inanılır gibi değil.
Bu arada bunun garantisi yok. Kişiden kişiye değişiyor vücudun antikor üretmesi. 1.5-2 ay içinde tekrar virüsü kapanlar da var. Buna güvenip antikor testi yaptırmadan bağışıklığım var demek hata olur.
Ne kadar bağışıklık kazandığınızın garantisi yok. Plazma bağışı yaparken bile Kızılay falan bu yüzden bu testi yapıp sizden kan alıyor. Arkadaşım tekar geçirdi iyileştikten 2.5 ay sonra. Mutasyona uğrayıp duran bir virüs olduğu söyleniyor zaten, tekrar tekrar bulaşma riski de bundan doğuyor. Zaten bir sürü araştırma, deney var internette sonuçlarına ulaşabileceğiniz. 5 ayın 6 ayın garantisi yok, ona göre dikkat etmek gerekiyor. Kimisi 3 ay diyor kimisi 5 ay diyor bunlara güvenmek yerine en iyisi gidip antikor testi yaptırmak ve bir de üzerine plazma bağışlarsanız bundan daha güzel bir şey olmaz herhalde5 ay diyorlar en az

%71 yoğun bakım doluluk. Açıklıyor aslında her şeyi.
Beyler 1 tane daha geliyor. Hazır mısınız?
Çin'de görülen SARS virüsü Irak'a da sıçradı
Çin'de 14 bin kişinin karantinaya alınmasına neden olan SARS virüsüne Irak'ta da rastlandı. IKBY Sağlık Kurumu, Süleymaniye kentinde COVID-19 belirtileri gösteren hastaların aslında SARS virüsüne yakalandıklarını açıkladı.www.gzt.com
Bu gelmeye firsat bulmadan GS-1905 virusunden olecegiz
aşı çalışmalarında yer aldığın doğru mu reis?Bu gelmeye firsat bulmadan GS-1905 virusunden olecegiz
aşı çalışmalarında yer aldığın doğru mu reis?
Senin gibi bir beyinin bu çalışmanın içinde yer alması gönlümü ferahlattı reis. İyi ki varsın.Ewt
Dondurucuya koyun diye ben dedim onu dahi bilmiyolardi
tek çare izolasyon. kendimizi galatasaray maçlarından izole etmemiz gerek.Bu gelmeye firsat bulmadan GS-1905 virusunden olecegiz
Turkiyedeki gelismelere bakilacak olursa daha cok Çin veya Ruslara vurduracakmissiniz gibi duruyor üstadım.

Sayı 180 ise , 200-300 covid ölümü bile olabilir.
Çünkü covidden ölenlere , inme , böbrek yetmezliği, kalp krizi gibi ölüm belgesi çıkarıldığını biliyorum.
Ama popülist olduklarina katılıyorum .
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalan %50 falan anca bizden biliyorum yaniFilyasyon oranı 99.8 mi hae