Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.994
- 39.353
- 3.993
kuzenim londrada yasıyor 4 aralıkta lockdown bitiyormuş oxford aşısını ay içinde uygulamaya baslıyorlarmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
faz 3 çalışması yapılmamış çin aşıları ülkemizde ücretsiz bir şekilde vurulacakmış yanlış anlamadıysam.Aşı çıksa bile insanların uzun süre maskeleri çıkaracağını düşünmüyorum
Uza la prof ne 2021 sonu.Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, artan vaka ve ölü sayılarını değerlendirdi. Sokağa çıkma kısıtlamalarının etki edebilmesi için ev gezmelerinin de yapılmaması gerektiğini belirten Özlü, tedbirlere 2021 yılı sonuna kadar devam etmek zorunda olduğumuzu söyledi.
Faz 3 çalışması yapılmadan nasıl piyasaya sürülüyormuş?faz 3 çalışması yapılmamış çin aşıları ülkemizde ücretsiz bir şekilde vurulacakmış yanlış anlamadıysam.
diğer ülkelerin aşılarını yaptırmak isteyenler eczaneden parayla satın alacakmış.
Faz 3 çalışması yapılmadan nasıl piyasaya sürülüyormuş?
Bugün bşr tanıdığımızın ölüm haberini aldık 71 yaşındaydı bilinen sağlık sorunu yoktu, kendine gayet iyi bakan 6 ayda bir check up olan ve sağlığa ciddi paralar harcayan bir insandı. Benim salona gelirdi 1.5 saat takılırdı hakikaten fit adamdı.
15 gün hastanede kalmış, durumu iyiye gitmiş testi de negatife dönmüş ama taburcu olmaya hazırlandığı dönemde dün sabah vefat etmiş. Tabi aile şok olmuş vaziyette.
Kalp krizini tetikliyor.Verdikleri ilaclardan mi acaba diye düşünüyor insan
Neden olabilir böyle bir şey yav ürkütücüBugün bşr tanıdığımızın ölüm haberini aldık 71 yaşındaydı bilinen sağlık sorunu yoktu, kendine gayet iyi bakan 6 ayda bir check up olan ve sağlığa ciddi paralar harcayan bir insandı. Benim salona gelirdi 1.5 saat takılırdı hakikaten fit adamdı.
15 gün hastanede kalmış, durumu iyiye gitmiş testi de negatife dönmüş ama taburcu olmaya hazırlandığı dönemde dün sabah vefat etmiş. Tabi aile şok olmuş vaziyette.
geçmiş olsun inşallah değildirHanımda korona belirlileri var. Bu sebepten test'e gidiyoruz az sonra. Pozitif cikarsa bizede karantina yolu görünüyor
Hanımda korona belirlileri var. Bu sebepten test'e gidiyoruz az sonra. Pozitif cikarsa bizede karantina yolu görünüyor
15 gün komple sokağa çıkma yasağı olacak diyorlar
Hangi parayla yapacaklarmış önce onu açıklasınlar derse ki hiç destek vermiyorum sonra gelen seçimde kaybetmeye hazır olsun15 gün komple sokağa çıkma yasağı olacak diyorlar