Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuzenim londrada yasıyor 4 aralıkta lockdown bitiyormuş oxford aşısını ay içinde uygulamaya baslıyorlarmış

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, artan vaka ve ölü sayılarını değerlendirdi. Sokağa çıkma kısıtlamalarının etki edebilmesi için ev gezmelerinin de yapılmaması gerektiğini belirten Özlü, tedbirlere 2021 yılı sonuna kadar devam etmek zorunda olduğumuzu söyledi.

Aşı çıksa bile insanların uzun süre maskeleri çıkaracağını düşünmüyorum
faz 3 çalışması yapılmamış çin aşıları ülkemizde ücretsiz bir şekilde vurulacakmış yanlış anlamadıysam.

diğer ülkelerin aşılarını yaptırmak isteyenler eczaneden parayla satın alacakmış.

Yeni yıla bir çok ülke sağlık çalışanı ve yaşlılara aşıları vurmuş olur.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, artan vaka ve ölü sayılarını değerlendirdi. Sokağa çıkma kısıtlamalarının etki edebilmesi için ev gezmelerinin de yapılmaması gerektiğini belirten Özlü, tedbirlere 2021 yılı sonuna kadar devam etmek zorunda olduğumuzu söyledi.
Uza la prof ne 2021 sonu.

Bugün bşr tanıdığımızın ölüm haberini aldık 71 yaşındaydı bilinen sağlık sorunu yoktu, kendine gayet iyi bakan 6 ayda bir check up olan ve sağlığa ciddi paralar harcayan bir insandı. Benim salona gelirdi 1.5 saat takılırdı hakikaten fit adamdı.

15 gün hastanede kalmış, durumu iyiye gitmiş testi de negatife dönmüş ama taburcu olmaya hazırlandığı dönemde dün sabah vefat etmiş. Tabi aile şok olmuş vaziyette.

Faz 3 çalışması yapılmadan nasıl piyasaya sürülüyormuş?

Korona virüse yönelik Çin'e ait inaktif aşının Faz 3 çalışmalarına, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde başlandı. İlk aşı uygulaması, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'a yapıldı.

Bugün bşr tanıdığımızın ölüm haberini aldık 71 yaşındaydı bilinen sağlık sorunu yoktu, kendine gayet iyi bakan 6 ayda bir check up olan ve sağlığa ciddi paralar harcayan bir insandı. Benim salona gelirdi 1.5 saat takılırdı hakikaten fit adamdı.

15 gün hastanede kalmış, durumu iyiye gitmiş testi de negatife dönmüş ama taburcu olmaya hazırlandığı dönemde dün sabah vefat etmiş. Tabi aile şok olmuş vaziyette.

Verdikleri ilaclardan mi acaba diye düşünüyor insan

Hanımda korona belirlileri var. Bu sebepten test'e gidiyoruz az sonra. Pozitif cikarsa bizede karantina yolu görünüyor

Neden olabilir böyle bir şey yav ürkütücü :(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt