- 23 Temmuz 2011
- 75.595
- 51.124
- 4.693
Gercek rakamlar verilse dunya lideri oluruz desene.Avrupa'da liderliğe yükseldik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercek rakamlar verilse dunya lideri oluruz desene.Avrupa'da liderliğe yükseldik
Halkı rehavete sürüklemenin ne gibi milli çıkarı oluyor acabaMilli çıkarlar sözü etmişti bir ay filan önce.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçmiş olsun abicim. O ikisi negatifse PCR'dan her türlü negatifi alırsın diye düşünüyorum.
yalancıyı gondiklesinler mi?Oturdugum binada 92 hane var. Her evden 1 kişi ile toplansak Luxemburg ulkesini alırız. Ama gel gor ki hicbir gurultu kirliligi falan olmadi. Medeniyetin gözünü seveyim
Ceza almış yine. Sahip çık şu adama yahu.Nolmuş ki ona?
eyvallah reis
peki benim negatifim olmam yanımdakilerin negatif olduğu anlamına gelir mi evde
evin dışarıya tek çıkan kişisi benim
yoksa onlara da mı test gerekiyor
aralarında yeğen de var 7 aylık
Yine de PCRı beklemek lazım annemin de kan, tomografi falan temiz çıkmıştı sürüntü pozitif çıktı. Geçmiş olsuneyvallah reis
peki benim negatifim olmam yanımdakilerin negatif olduğu anlamına gelir mi evde
evin dışarıya tek çıkan kişisi benim
yoksa onlara da mı test gerekiyor
aralarında yeğen de var 7 aylık
Gelmiyor ama semptom vermiyorlarsa zannediyorum yeni politika gereği temaslılara test bile yapmıyorlar. Ama senin pozitif olman halinde bile ciğerine inmeyen bir virüsün temaslılara da büyük bir virüs yükü geçireceğini zannetmiyorum. Geçmişse de Allah korusun onlara ciddi zarar verecek boyuta ulaştırmamıştır. Zaten o gün bir kadın doktorun mu ne açıklaması vardı, az alınan virüs 1 günde bile tehlikesini geçirebiliyor diye. Allah vermesin ölüme götürecek kadar virüs yüküyle dolmuş meftaların cenazesi bile kontrol altında yapılmak durumundayken az virüs yüklenen insanların hastalığı evlerinde atmatmaları da bu hastalıkta esasında en önemli nüansın virüs yükü olduğunun ispatı. Önlemini al, mesafeyi ayarla, tanımadığın pervasız insanlarla uzun süre kapalı mekanda oturma oldu bitti. Ondan sonraki virüs senin de, sevdiklerinin de canını yakacak boyuta ulaşamıyor zaten.
ya yeğen malesef 3 gündür hasta yüksek olmasa da ateşli ve halsiz
biraz onu teste zorlamamak için aileden ben gittim önden ama yine de emin olamıyoruz ben negatifsem o da negatif olur mu