Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vaka-hasta sayısını anlarım da ölümü eksik açıklamak nedir kansız herifler.

Bugün açıklanan 29.132 vaka ile dünya geneli en çok vaka açıklayan 2.ülke konumundayız şimdilik
Bazı ülkeler saat saat güncellemeler yapıyor ama biz de güncelleme yapsak büyük ihtimal 45-50 binleri buluruz

cok tepki yiyecegim ama bu corona masaldan ibaret, bilimsel kanitlari da var, almanyada halktan hükümete tepkiler artiyor zaten gün gectikce, siyasiler ülkeyi 0 a indirdikleri icin pisman, almanyanin en önde gelen professorlari (mesela prof bhakdi) zaten basdan beri bu kurguya anlam veremedi ve elestirdi. Bakiniz, gecen sene Almanyada, daha corona yokken, Gripten 20bin kisi vefat etti, bu sene yani 2020 de su ana dek 9000bin küsür kisi „coronadan“ vefat etti, gripten ölen kisinin sayisi 0. Bu veriler resmi alman RKI kurumundan. Televziyonlardan ziyade insan biraz kendi arastirmada bulunsa daha saglikli olur
Son durum ne reis

Valla genel istatistiğin aksine doğrudan tanıdığım insanlarda çok ağır seyrediyor, bir kaç gün önce ölüm haberini verdiğim tanıdığın oğlunun bugün entübe edildiğini öğrendim, 39 yaşında ve bilinen bir rahatsızlığı yok. Çevreme göre istatistik; öldürme oranı %20 entübe etme oranı %40 falan. Tabi bu dediğimden bir anlam çıkarılmasın bahsettiğim kişi sayısı 7-8 falan. Çok az kişi korona oldu ama olanlarda da durum kötü gitti.

Bu herif Cerrahpaşada enfeksiyon hastalıkları anabilim başkanı. Aşı dandikte olabilir benim bir fikrim yok neye göre değerlendirildiği hakkında ama Oytun denen herif gibi internetten 2 araştırmayla bilmediğiniz konuda profesör kesilmeyin. Herif uygun diyor, burada bu adamdan iyi bildiğini iddia eden yoktur heralde.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu herif Cerrahpaşada enfeksiyon hastalıkları anabilim başkanı. Aşı dandikte olabilir benim bir fikrim yok neye göre değerlendirildiği hakkında ama Oytun denen herif gibi internetten 2 araştırmayla bilmediğiniz konuda profesör kesilmeyin mg. Herif uygun diyor, burada bu adamdan iyi bildiğini iddia eden yoktur heralde.
O zaman vurduruyoruz. 2-3 gün önce Çin aşısı konusunda çok hevesliydim ama o kadar yoğun şekilde olumsuzluk pompalandı ki bir an acaba dedim ama bu post beni yeniden rahatlattı, yine de hazirandan önce olmak için bir sebep göremiyorum hayırlısı nasip. Sadece bu babayiğit değil tevfik özlü falan da gönüllü olmuş veya oldu bu arada.

Bolsonaro, nam-ı diğer tropikal trump bile almaktan vazgeçtiyse düşünmem lazım. Vurdurma konusunu tekrar düşünmem gerekecek gibi gözüküyor.

Ne aşısı olursa olsun yaza kadar beklerim her türlü zaten bir yere çıkma zorunluluğum yok sabrederiz, lakin bir yazı daha hiç etme niyetim yok.
Bu arada düzeltmeyi unuttum yazacaktım da araya bir şeyler girdi foruma uğrayamadım. Bu haber eski ve manipülatifmiş yav vazgeçtikleri falan yok, Çin'in azılı düşmanı Hintliler bir haber yapmış yeni gibi oradan yayılmış, india bilmem ne diye bir haber sitesi, bolsonara'nun o olayı iç kamuoyuna yönelik bilmem ne bilmem neymiş falan filan bize ne anasını satayım yav yazarken sinirlendim bak manasız uzatıyorum böyle bazen.

Bir de sinovac 23 eylül'de (Türkiye dahil) faz 3 çalışmalarına başlamış, sosyal medyada faz 3 çalışmaları yapılmadı vs gibi üfürükten laflar dönüyor da belirteyim dedim.

Allah korusun valla düşüncesi bile kötü, psikolojiler yavaş yavaş bozulmaya başladı bu işin 2-3 yıl sürdüğünü düşünmek bile istemiyorum.
Faysbook ve twitter iyi bir olcu degilde antivaxx tayfasi isgal etmis durumunda. Kafasi karisik olan kesim de var ne kadar buyuk bilemiyecegim fakat dusununce, evet. Korkunc. Dusunmedende edemiyorum ama.

Allah korusun valla düşüncesi bile kötü, psikolojiler yavaş yavaş bozulmaya başladı bu işin 2-3 yıl sürdüğünü düşünmek bile istemiyorum.
Benim yarin bitiyor karantina. Tat ve koku alma tam olarak geri dönmedi. Insallah bu virus iz birakmaz bizde. Anneme babama geciririm diye odadan onlar ortada yokken tuvalete gidiyorum. Karsilasmak bile istemiyorum düsün abi.

Benim yarin bitiyor karantina. Tat ve koku alma tam olarak geri dönmedi. Insallah bu virus iz birakmaz bizde. Anneme babama geciririm diye odadan onlar ortada yokken tuvalete gidiyorum. Karsilasmak bile istemiyorum düsün abi.
Geçmiş olsun kardeşim, iyi neyseki problemsiz atlatmışsın süreci tat koku olayı can sıkıcı ama geri gelir yav takmamaya çalış.

Geçmiş olsun kardeşim, iyi neyseki problemsiz atlatmışsın süreci tat koku olayı can sıkıcı ama geri gelir yav takmamaya çalış.
Takmiyordumda ustteki amca yogun bakima gidince virusten bir irkildim. Babamda kalp kapakcigindan ameliyat olmustu. Ondan bir korku geliyor. Cinlilere atom bombasini düsünmek lazim. Bilerek yaptiklarini düsünuyorum. Hem virusu yaydilar hemde asiyi verip para kazanacaklar.

Aftermath'i olur mu ki acaba Cin ile
Allahin belasi virusu daha kac sene konusacagiz acaba

Kafada deli deli sorular

Çok büyük geçmiş olsun kardeşim..

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt