Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, pandemiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Vatandaşlar hâlâ kapalı mekanlarda dikkatli davranmıyor. Tedbirler almaya mecburuz ve alacağız" dedi.

Spor salonları, avmler, toplu taşımalara sınırlandırma gelmeli. sıkıntılı yerler buralar. Kamu ve özel bütün şehirleri kapsayacak şekilde esnek çalışma modeline geçilmeli. bu kararlar valilere veya kurum müdürlüklerinin inisiyatifine bırakılmamalı. ısrarla esnek çalışma modeline geçmek istemeyen kurumlar var, çok yazık bu iş şakaya gelmiyor. dingillik yapmamaları lzm.

Kuşkusuz, Covid-19 Aşısı şanlı Almanya tarafından keşfedilecek dır...
Pfizer sağolasın, onlar fa dağıtım da yardımcı olacak amerikan arkadaşlarımız.

#ProudToBeGerman

Hastalığı hafif atlatan, sadece tat ve koku kaybı yaşayan insanların bt dedikleri ciğer tomografisini çektirmelerine gerek var mı sonradan? Veya kalp muayenesi yaptırmak gerekir mi? İşte ciğerde kristalleşme, emboli vs... konuları için? Bunlar sadece ağır geçiren hastalarda mı görülüyor bilgisi olan var mı? Gerçi şubat ayında salgından hemen önce kalp checkup'ı yaptırmıştım temiz çıkmıştı.

Hastalığı hafif atlatan, sadece tat ve koku kaybı yaşayan insanların bt dedikleri ciğer tomografisini çektirmelerine gerek var mı sonradan? Veya kalp muayenesi yaptırmak gerekir mi? İşte ciğerde kristalleşme, emboli vs... konuları için? Bunlar sadece ağır geçiren hastalarda mı görülüyor bilgisi olan var mı? Gerçi şubat ayında salgından hemen önce kalp checkup'ı yaptırmıştım temiz çıkmıştı.
öksürük nefes darlıgı vs yoksa cigere inmemiş diyebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt