Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En2JeKnXEAQ7Cut

Bize gelen aşılar mRNA aşısı değil , 50 milyon inaktif virüs aşısı alıyoruz (Sinovac).

Fakirlikten ağız tadıyla mutant olma fırsatına erişemeyeceğiz gibi :asd:

Çin aşısının fiyatı ne?

Keza Moderna, Biontech ve Oxford ne kadar?

Merhabalar... Trde maalesef annem ve anneannem corona pozitif.. Babam ve kardesim dahil hepsi karantinada... gecen hafta grip olan akrabanin(sonradan testi pozitif çıkıyor) kizi bizimkilerin yanina geliyor.. neden geliyor bizimkiler niye aliyo eve anlamış değilim... cok sinirli ve gerginim.. sağlık bakanlığı ilaç gönderecekmis bu ilaçlar sıtma ilacimi ne ilaci veriyolar herkese? annem ilaci alsak mi almasak mi diye düşünüyorum diyor bazilari tavsiye etmiyomus vesaire. bu konuda bilgisi olan varmi

Evde karantinadalar ise hafif atlatıyorlar büyük ihtimalle...İlaç fayda etse TR de hastanelerde boş yatak oranı % 55 olmazdı şu an...Sarımsak Limon sirke 1 hafta sonra tertemizler...Büyük ihtimal

İlaç hakkında siz yinede güvenilir birine tanışın

Çin aşısını sayin bakan yaptiracak mi acaba ? Veya milletvekilleri ?

Alman ve ingiliz aşısını zengin godomanlar,siyasiler ve yakınları,kısaca akp tayfası vurulur

rus aşısını sağlıkçılara falan vururlar

çin aşısınıda fakirlere su niyetine vurucaklar işte aşı olmadık demesinler diye

adamlar her yerde herkesi herşeyi ayrıştırdı,aşıda bile adaletli olamadılar sınıflandırdılar

garibanın yüzü gülür mü

Merhabalar... Trde maalesef annem ve anneannem corona pozitif.. Babam ve kardesim dahil hepsi karantinada... gecen hafta grip olan akrabanin(sonradan testi pozitif çıkıyor) kizi bizimkilerin yanina geliyor.. neden geliyor bizimkiler niye aliyo eve anlamış değilim... cok sinirli ve gerginim.. sağlık bakanlığı ilaç gönderecekmis bu ilaçlar sıtma ilacimi ne ilaci veriyolar herkese? annem ilaci alsak mi almasak mi diye düşünüyorum diyor bazilari tavsiye etmiyomus vesaire. bu konuda bilgisi olan varmi

Hocam ben kullandım. İlaçlarla ilgili herkes bir şey söylüyor. Maalesef her konuda olduğu gibi bu konuda da bölünmüş durumdayız. Doktorun verdiği tüm ilaçları bitirene kadar içtim. Kısa sürede iyileştim bir haftada tat koku geldi.

Geçenlerde bilim kurulundan bir doktor da "ben iyiyim bu kadar ilaç içmeme gerek yok demeyin. O ilaçlar kötüleşmenizi engelliyor." dedi. Cok bariz zararlı olsaydı şimdiye kadar haberimiz olurdu. Bence kullansınlar.

Alman ve ingiliz aşısını zengin godomanlar,siyasiler ve yakınları,kısaca akp tayfası vurulur

rus aşısını sağlıkçılara falan vururlar

çin aşısınıda fakirlere su niyetine vurucaklar işte aşı olmadık demesinler diye

adamlar her yerde herkesi herşeyi ayrıştırdı,aşıda bile adaletli olamadılar sınıflandırdılar

garibanın yüzü gülür mü

Daha faz 3 calismalari bile bitmemis bir asidan 50 milyon neden alinir ki ? Hadi bir sıkıntı çıktı hepsi çöp olacak

Çin aşısının fiyatı ne?

Keza Moderna, Biontech ve Oxford ne kadar?

Bununla birlikte, dört aşının da iki doz halinde uygulanacağı düşünüldüğünde şu anda Moderna aşısının fiyatının 600 lira, Pfizer/BioNTech aşısnın 280 lira, Sputnik V aşısının 160 lira Oxford/AstraZeneca aşısının 62 lira civarında olduğu görülüyor.

Daha faz 3 calismalari bile bitmemis bir asidan 50 milyon neden alinir ki ? Hadi bir sıkıntı çıktı hepsi çöp olacak
bu s. çinlilerİ virüsü bilerek çıkardı/üretti aşısı tedavisi falanda vardı bence diyolar bende bu fikirdeyim öyle yarasa yemekle bu kadar büyük ve etkili bişey ortaya çıkamaz

ki adamlar onlarda çıkmasına rağmen en az hasarla atlatan ülke o kadar nüfusa rağmen,bütün büyük ülkeler yamuldu onlar hariç

rusya,ingiltere,almanya aşıyı bulmasa çinde bulduk demiyicekti süreç devam edicekti,ne zaman aşı bulundu bunlar bizde bulduk dedi ekonomik açıdanda kazanmak için

aşınında ne olduğu belli değil ben güvenmiyorum,bizim gibi merdiven altı ülkeye kitlediler yine,artık aşıdan sonra götümüz başımız yer değiştirirse kimse şaşırmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt