- 5 Eylül 2014
- 84.786
- 70.678
- 4.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar... Trde maalesef annem ve anneannem corona pozitif.. Babam ve kardesim dahil hepsi karantinada... gecen hafta grip olan akrabanin(sonradan testi pozitif çıkıyor) kizi bizimkilerin yanina geliyor.. neden geliyor bizimkiler niye aliyo eve anlamış değilim... cok sinirli ve gerginim.. sağlık bakanlığı ilaç gönderecekmis bu ilaçlar sıtma ilacimi ne ilaci veriyolar herkese? annem ilaci alsak mi almasak mi diye düşünüyorum diyor bazilari tavsiye etmiyomus vesaire. bu konuda bilgisi olan varmi
Merhabalar... Trde maalesef annem ve anneannem corona pozitif.. Babam ve kardesim dahil hepsi karantinada... gecen hafta grip olan akrabanin(sonradan testi pozitif çıkıyor) kizi bizimkilerin yanina geliyor.. neden geliyor bizimkiler niye aliyo eve anlamış değilim... cok sinirli ve gerginim.. sağlık bakanlığı ilaç gönderecekmis bu ilaçlar sıtma ilacimi ne ilaci veriyolar herkese? annem ilaci alsak mi almasak mi diye düşünüyorum diyor bazilari tavsiye etmiyomus vesaire. bu konuda bilgisi olan varmi
geçmiş olsun çauş
tedavi tam olarak nedir
cok geçmiş olsun... söylediklerini aynen iletecem bizimkilereSon attığım mesaja yazmaya çalıştım kullandıklarımı şu ana kadar iyi gidiyor ateş ve eklem ağrısı azaldı ama akciğere iniyor gibi öksürük başladı .bu durumda parmak oksimetresi ile satürasyon takibi yapıyoruz çok düşerse nefes darlığı göğüs ağrısı olursa yallah hastaneye..
Mobilden bildirimleri göremiyorum mesaj atan soru soran varsa kusura bakmasın teşekkürler cümleten
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun drumEvet pozitifim tedaviye başladık
DSÖ asiyi ulkelerdeki oranlara gore dagiticqz deyince bizimkiler birden (dogru sayilari) vermeye baslamis diyorlar.Pandeminin basinda vaka sayisini hergun 3.000 kusure sabitlemisken bu rakamlar imkansiz yalan dedigimde bir cok kisi hadi ordan demisti olay pandemi degil akp hangi rakami veriyorsa en az 10 la carpin enflasyon issizlik her rakam sahte
Dinsizin hakkından imansız gelmişDSÖ asiyi ulkelerdeki oranlara gore dagiticqz deyince bizimkiler birden (dogru sayilari) vermeye baslamis diyorlar.
DSÖye vaka sayılarını 1.5 aydır veriyorduk zaten.DSÖ asiyi ulkelerdeki oranlara gore dagiticqz deyince bizimkiler birden (dogru sayilari) vermeye baslamis diyorlar.
Geçmiş olsun favirapir antiviral herkese rutin veriyorlar virüsü öldürebilen bir ilaç tedavide erken dönemde etkin.
Yanına C vitamini youplus
D vitamini damla
Tavanic akciğerlere inerse bakteriler superenfeksiyon yapmasın diye
Yaşlı ve riskli grupta oksapar iğne kan sulandırıcı ve corasprin 100 mg kullanıyoruz
Gerisi ağrı kesici vs, mide rahatsızlığı varsa fomadin eklenebilir
Ben bunları kullanıyorum şu an kayınpedere de aynı şekilde ..
Geçmiş olsun Yalnız bu tedavi protokolü herkese aynı şekilde uygulanacak diye bir kaide yok her ilacın alınmaması gerektiği özel durumlar olabiliyor sonuçta
Sıkıntı zaten diğer ilaçta Macit.Melih Bey tüm söylediklerinizi buradaki doktor da bana uyguladı. Söylediğiniz ilaçların aynısını verdiler. coraspin yerine ecopirin verdiler sadece. İlerlemeden bu işi çözdük.
Allah'ını seven bilmişlik taslamasın şu ilaçları kullanın. Kullanın! İlla kullanmak istemiyorum diyorsanız da o saçma sebeplerinizi kendinize saklayın ve insanları etkilemeyin.
Sıkıntı zaten diğer ilaçta Macit.
Bana ilaç olarak favirpravir ve hidrosiklorakin verdiler. 5 gün boyunca bunları kullandım. Faydası olmuştur herhalde diye düşünüyorum. Hastalığı iyileştiriyor mu bilmiyorum ama belirtilerin ağırlaşmasını önlüyor diyorlar. Bende sadece tat ve koku kaybı oldu. Kullanmasam belki belirtilere öksürük, ateş, halsizlik vs... eklenebilirdi, belki de eklenmezdi bilemiyorum.
Diğeri diyorum hala aynısını yazıyorsun.Favipiravir'den mi bahsediyorsun? İçtim. Sabah 8 adet akşam 8 adet. . . Diğer günler de sabah 3 akşam 3 içtim. Kötü gelmedi. Aksine iyi geldi. İyileştim. Kısa sürede.