Artık mutasyonun mutasyonu tarzı haberler zaytung gibi geliyor bana. Bitmemesi için sanki birileri diretiyor.Bu hastalık tabi var ama sürekli virüs mü aşılıyorlar millete ne yapıyorlar anlamıyorum.

Kısıtlamalar bir türlü gevşememesine rağmen 6-7 binden aşağı düşülmüyor sebebi ne olabilir ?

Akraba desen 9 dan sonra dağılmıyor mu bu millet abi maske takmayan da pek görmüyorum ben genelde dikkat ediliyor

Yürüme mesafesinde ara sokaklarda kimse kimseye bakmıyor, şehirlerde böyleyse köyleri vs. hiç saymıyorum, sözde haftasonu yasak var ama herkes dışarda. Kimse kontrol falan yapmıyor. Tabii yayılıyor sonuçta.

Sovecem ama artık ya.
Salsinlar toplu şekilde helak olalım saglam kalan dayanıklı kesime yeni bir dünya oluşturanlar.

Kısıtlamalar bir türlü gevşememesine rağmen 6-7 binden aşağı düşülmüyor sebebi ne olabilir ?
Sebebi arka odalar.
O kadar çok insan arka odadalarda her türlü işi ve zevki yapıyor.

Bana her akşam WhatsApp'ten msj geliyor, poker var diye.
Sosyal medyadan adam numara bırakıyor bir ara beni diye.
Arıyorsun gel saçımı kes diyor.
Bunların arasında polis ve yerel politikacı bile var.
Polis dediğim de tanıdık müşteri, öyle seni tongaya getirecek birisi değil.
Ciddi ciddi teklif ediyor.

Sen ben evde oturup aman sayılar düşsün işimize dönelim diye beklerken, elalem sandviç yapıyor.

Gscimbom mobil

71arZMmwrpL._SS500_.jpg

1 kere geçiren bir daha geçirmez sandık geçirenler 4 5 ay sonra tekrar yakalanabiliyor. Her ay yeni mutasyonlar çıkıyor, aşı fayda etmiyor ne olacak bu işin sonu anlamadım. Her yer böyle kapalı mı kalacak? Eğitim yıllarca uzaktan mı devam edecek? Covid olmasan bile başka sağlık sorunları çıkıyor 25 yaşına geldim 2 aydır gözlük takmaya başladım, bu yaşta gözlerim bozuldu. 1 tane daha sağlık sorunum çıktı. Virüsten korunalım evde kalalım diye yaşça büyük insanların daha büyük sorunları çıkabilir.

Bilim insanları artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak derken pek takmıyordum ama cidden öyle olacak gibi ben ümidimi kaybettim. Sonumuz hayrolsun

Geri
Üst Alt