bende 2 hafta boyunca iyileşemedim hala öksürük krizlerine giriyorum. ve bu söyleyeceğim çok ciddi ve şakasızdır. (o iş artık bitti, zerre hissiyat kalmadı.) yakalanıp iyileşenlerin hepsinde bu durum var ama nedense onu hiç söylemiyorlar.

Acayip bir halsizlik var günlerdir. Bu aşılar falan mı yaptı virüsler mi Evrim geçirdi noldu ben 1 grip oldum mu bir daha 2 ay olmazdım. Şimdi 1 hafta gribim 1 hafta iyi sonra bidaha grip ben anlamadım bu işi

Enerjim yerinde, yorgunluk vb. Yok ama aşırı dünden beri boğazda kaşıntı ve akşamda öksürük başladı. Yine tuhaf bir hastalık peydah olmuş. Bu durum ile ilk defa karşılaştım.

Ailenize, çoluk çocuğa dikkat edin
Özellikle çocuklar eve çok hastalık taşıyor. Okuldan, yurttan...
Viral bir salgın var bu aralar haberiniz ola..
Birkaç ay önce annemi sağlık ocağına götürdüm, rutin ilaçları için. Bir bizde maske vardı. Birde oranın şefi olan uzman bir hanım var doktor girip çıkarken dikkat ettim bir de onda vardı. Ama aynı hoca ta covid öncesi de sıkıntılı mevsimlerde çoğunlukla hep maske takardı orada.

Acayip bir halsizlik var günlerdir. Bu aşılar falan mı yaptı virüsler mi Evrim geçirdi noldu ben 1 grip oldum mu bir daha 2 ay olmazdım. Şimdi 1 hafta gribim 1 hafta iyi sonra bidaha grip ben anlamadım bu işi
Geçmiş olsun renktaş, günde 1-2 portakal ye hem çabuk toparlarsın. Sonrasında da alışkanlık olarak devam edersen seni korur da.

Enerjim yerinde, yorgunluk vb. Yok ama aşırı dünden beri boğazda kaşıntı ve akşamda öksürük başladı. Yine tuhaf bir hastalık peydah olmuş. Bu durum ile ilk defa karşılaştım.

Bir arkadaşımda da aynısı var. 4-5 gündür aynı tarif ettiğin gibi, geçmiyormuş o öksürük ve boğazdaki kaşıntı...

Ben de 1 ay önce grip veya covid geçirdim herhalde, hangisidir bilmiyorum. 7-8 gün sürdü. Öksürük, aksırık tıksırık hepsi vardı. Geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı ile başladı. Tam iyileşiyorum derken bir ara tat ve koku kaybı oldu. 1-2 günde geri geldi. Hasta olan bir arkadaştan bulaşmıştı bana da. Çok şükür atlattık.

Geri
Üst Alt