Bende corona olduktan sonra düzelemeyen hastalardan biriyim. Ortalama 38 yaşına kadar doktora bile gitmemiş ben coronadan sonra bitmek bilmeyen grip baş ağrısı ve yorgunluk hissediyorum.

Geçmiş olsun Memet. Gribi ağır atlatıyor manasında mı, hastanelik bi durum mu var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ağır geçiriyor baya , nefes darlığı, sırtım ağrıyor diyor , bütün kemiklerim sızlıyor ve midem bulanıyor diyor. Ateşi 40ın üstünde.

Dun hastaneye götürdüm doktorar evde dinlenip paracetamol alsın dediler , Hollanda'da hiç birşey yapmıyorlar kafan kopsa paracetamol verip gönderiyorlar.

Son zamanlarda civarında Corona olan oldu mu , dun anneme "selftest" yaptık pozitif çıktı ve durumu baya ağır
Acil şifalar dilerim. İki hafta önce kalp krizi geçiren yengem hastaneye kaldırıldı. (69 doğumlu). Taburcu olduktan hemen sonra hastalandı. Ateş, ağrı, halsizlik vardı ve tekrar hastaneye gittiğinde korona olduğunu söylediler. Şu anda hastanede yatıyor.

Son zamanlarda civarında Corona olan oldu mu , dun anneme "selftest" yaptık pozitif çıktı ve durumu baya ağır

Geçmiş olsun. Bir hastalığı olmayan insanlar bile hasta gibi bu sıcaklarda, tedavi ve dinlenme vs derken toparlar en kısa zamanda umuyorum.

3 hafta önce soğuk algınlığı geçirdim. Boğaz enfeksiyonu falan da tabi. Valla hala hafif öksürük ve burnumun solunda tıkanıklık devam ediyor. Sıcağa çıkınca açılıyor hafif serinlikte tıkanıyor. Bir iki hafta önce hastaneler salgından kırılıyordu. Doktor da uyarmıştı hatta.

Viral Pnömoni çok yaygın bu aralar
Dikkatli olalım
Evet is yeri kırılıyor. Anlamadığım şey, bu virüs sanırım asılı insanlari hedef alıyor. Komplo teorisi olarak yorumlayabilirsin fakat ben hasta kişiler ile yan yana olmama rahmen ben ve aşı yaptırmayan 3 arkadaşımda hiç hasta olmadı bu sıralarda dolaşan virusten

6 aydır acillerde hastahanelerdeyim,
Dün akşam kaptım bir çeşit ama çözemedim, gözlerim başım patlıyor, sırt bel kemiklerime kürekle vurmuşlar sanki , burun akıntısı falan yok , zaten griple alakası yok , dikkatli olalım beyler , kapanacak gücümüz yokkimse ses etmiyor , bunalmış milleti dahada bunaltmamak için maskede kimse diyemiyor, gerekirse kalabalıkta maske takın

43 yaşına kadar abartmıyorum 10 kez grip olmuşumdur , bu koronadan sonra yılda 2 kez hastalanıyorum şuan inanılmaz eklem ağrım var 1 haftadır zerre geçmedi allah belasını versin böyle işin..

Evden çıkmadan hasta oldum. Eklemler ağrıyor öksürük ve baş ağrısı mevcut

Bende de fena bir göğüs-sırt-kulunç ağrıları, yanmalar, iğnelenmeler oluşuyor, başka hiçbir belirti yok, korona geçirmiş arkadaşlarım koronavirüs işte, herkes hasta şu an diyor,

anlamadım gitti.

Viral Pnömoni çok yaygın bu aralar
Dikkatli olalım
Üstat Bahar dizisiniz son bölümünde virüs karantina v.s. güzel bir konu işlediler. Yurt dışında güzellik için iğne olan bir kadın buraya gelince hastane de hızla kötüleşiyor ve bu aşı tamamen zararlı mutasyonlar üzeriden kötü niyetli kişilerin yaptığı bir iş olunca işler hızla kötüye gitmeye başlıyor. İzlemedi isen tavsiye ederim.

Şu anda hasta olanların öksürüğü 1 aydan önce geçmiyor.

Üstat Bahar dizisiniz son bölümünde virüs karantina v.s. güzel bir konu işlediler. Yurt dışında güzellik için iğne olan bir kadın buraya gelince hastane de hızla kötüleşiyor ve bu aşı tamamen zararlı mutasyonlar üzeriden kötü niyetli kişilerin yaptığı bir iş olunca işler hızla kötüye gitmeye başlıyor. İzlemedi isen tavsiye ederim.

aşı konusunda ben daha önce bu yazacaklarıma benzer bir şeyler yazmıştım üstat
ülkemizde bir çok hastalığı aşı sayesinde yendik biz
çocuk felci bunlardan en önemlisi belki
geçen senelere kadar hemen hemen hiç görülmüyordu
ancak farklı ülkelerden insanlar gelince artmaya başladı
su çiçeği, kabakulak
biz küçükken ne kadar da çok vaka olurdu.
şimdi hangi çocuk kabakulak geçiriyor

tabi bu saydıklarım uzun süre denenmiş, üstünde çalışma yapılmış aşılar...
ancak bu gibi pandemi durumlarında acil önlem almak gerektiği için haliyle aşılar üzerinde diğer aşılar gibi yıllarca çalışma yapma fırsatı olmuyor
ancak yine de yan etkilerine rağmen aşılar sığınacak güvenli bir liman olmaya devam ediyor

coronavirus kardiyovasküler sistem ve respiratuvar sisteme etkili bir patojen iken
aşısının da benzer etkiyle kardiyovasküler ve resp. sistemde yan etki yapması çok doğal ...
örneğin,, eskiden yaptığın işleri şu an yaparken zorlanma, koşarken nefes nefese kalma ve çabuk yorulma gibi
eklem ağrılarında eskiye nazaran artış olması...

yine de tekrar belirtmek isterim ki. aşı olmasa dünya çok daha vahim bir hal alırdı muhtemelen üstat.

Ağzımıza öyle bir sıçtılar ki, yok koronaydı, aşısıydı.
Yediğimiz bir tane üründe zararlı olmayan madde yok, çektiğimiz hava leş.
Tarım ürününe gereğinden fazla katkı katılıyor avrupadan dönüyor sonra her yerde dubai boku. Ulan suya bile dubai çikolatası katkısı diye içimize sokacaklar.
Bağışıklık sistemimizi bok ettiler.

Ülkenin yarısı 3 ay da öksürür, dermatit de olur:

Geri
Üst Alt