Son zamanlarda civarında Corona olan oldu mu , dun anneme "selftest" yaptık pozitif çıktı ve durumu baya ağır
Çok geçmiş olsun.

Artık galiba Covid, Domuz Gribi ve Influenza'dan hangisini kaparsan kap test bile yapmıyorlar. Biz de ailecek 2 aya yakın zaman önce olduk, aile hekimi hangisi olursa olsun fark etmez, hepsinin tedavi süreci aynı dedi. Hatta başka bir arkadaş dedi ki bunların birden fazlasını da olmuş olabilirsin, farklı virüsler dedi. Gerçekten doğru olabilir çok farklı sıkıntılar yaşattı çünkü. Yorgunsun dinlenemiyorsun, ateşin var terleyemiyorsun, uykun var uyuyamıyorsun, iştahın yok, tat alma ilk başta yok, sonra sadece tatlıların tadını almaya başlıyorsun. Sonra tuzlular fazla tuzlu gelmeye başlıyor vs. Ulan dedim ne yaşıyoruz biz Allah kahretmesin. 2 hafta süründürdü resmen.

Aşırı halsizlik varsa bir hastaneye gidin ne olur ne olmaz. En azından bir serum bağlarlar kendine gelir. Onun dışında biraz ilaç, sürekli dinlenmeden başka yapabilecek pek bir şey yok gibi.

Çok geçmiş olsun. 3-4 gündür bende de ishal, mide bulantısı ve halsizlik var. Supheleniyorum

Geçmiş olsun renkdaş. Dikkat etmek lazım bir süredir buralarda da var insanlar korona oluyor yine yeniden.

Aşıların getirmiş olduğu süper kanserlerden kaç kişi ölecek onu merak ediyorum
Aynen patır patır kanser oluyo millet çevremde o kadar çok kanser vakası duymaya başladım ki zamanında aşılara karşı şüpheci yaklaşanlara demedik lad bırakmayanlar şimdi keşke aşı olmasaydım diyolar

2 ay içerisinde 3 kez hasta oldum koca kış sıfır oldum da. Hava değişimi, çeşitli salgınlar artık yaz mevsiminde de buluyor insanı. Öksürük var sadece bir şey yok önceden adam gibi grip olurduk 3-4 gün burun akıntısı filan adı belliydi şimdi hastalıkta cins.

2 ay içerisinde 3 kez hasta oldum koca kış sıfır oldum da. Hava değişimi, çeşitli salgınlar artık yaz mevsiminde de buluyor insanı. Öksürük var sadece bir şey yok önceden adam gibi grip olurduk 3-4 gün burun akıntısı filan adı belliydi şimdi hastalıkta cins.
Güçlü ol

Geri
Üst Alt