- 18 Eylül 2018
- 15.457
- 11.814
- 1.473
Yine var birşeyler 10 gün ara ile iki kere değişik bir grip türü yaşadım. Herkez dikkat etmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecmis olsun kardes. Acil sifalerSon zamanlarda civarında Corona olan oldu mu , dun anneme "selftest" yaptık pozitif çıktı ve durumu baya ağır
Geçmiş olsun Mehmet.
Geçmiş olsun Memedim.
Allah şifa versin inşallah.
Gecmis olsun kardes. Acil sifaler
Geçmiş olsun mehmedim acil şifalar dilerim.Son zamanlarda civarında Corona olan oldu mu , dun anneme "selftest" yaptık pozitif çıktı ve durumu baya ağır
Sağol NacimGeçmiş olsun mehmedim acil şifalar dilerim.
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim sayın moderatörümSon zamanlarda civarında Corona olan oldu mu , dun anneme "selftest" yaptık pozitif çıktı ve durumu baya ağır
geçmiş olsun ahberd şifa dilerimSon zamanlarda civarında Corona olan oldu mu , dun anneme "selftest" yaptık pozitif çıktı ve durumu baya ağır
Kardeşim Rabbim şifalar versin, bizi de haber et, güzel haberlerini bekliyoruzSon zamanlarda civarında Corona olan oldu mu , dun anneme "selftest" yaptık pozitif çıktı ve durumu baya ağır
Son zamanlarda civarında Corona olan oldu mu , dun anneme "selftest" yaptık pozitif çıktı ve durumu baya ağır
Geçmiş olsun, en kısa sürede toparlar inşallahSon zamanlarda civarında Corona olan oldu mu , dun anneme "selftest" yaptık pozitif çıktı ve durumu baya ağır
Geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versinSon zamanlarda civarında Corona olan oldu mu , dun anneme "selftest" yaptık pozitif çıktı ve durumu baya ağır
Çok geçmiş olsun.Son zamanlarda civarında Corona olan oldu mu , dun anneme "selftest" yaptık pozitif çıktı ve durumu baya ağır
Aynen patır patır kanser oluyo millet çevremde o kadar çok kanser vakası duymaya başladım ki zamanında aşılara karşı şüpheci yaklaşanlara demedik lad bırakmayanlar şimdi keşke aşı olmasaydım diyolarAşıların getirmiş olduğu süper kanserlerden kaç kişi ölecek onu merak ediyorum
Güçlü ol2 ay içerisinde 3 kez hasta oldum koca kış sıfır oldum da. Hava değişimi, çeşitli salgınlar artık yaz mevsiminde de buluyor insanı. Öksürük var sadece bir şey yok önceden adam gibi grip olurduk 3-4 gün burun akıntısı filan adı belliydi şimdi hastalıkta cins.