@Can Radamel Falcao ula eski mesaj yarıda kalmış, yanlış yazmışım. Konuya dönersek, Çinliler bir namussuzluk yapmadiysa eger onların aşısı en doğal en bilinir ve en guvenilir duruyor. Çine vurdururmusun

24668.jpg

Bizim ilerizekalı bilim insanları 4-5 sene aşı beklemeyin diyordu hepsi ne oldu şu an onu anlayamıyorum.
doğru söyledler rekombinant kalıcı bir aşı en az 4-5 sene sürer bu aşılar geçici antikor artırmaya ve bulaş zincirini kırmaya yönelik.

Hassas olanlar spoiler'a bakmasın.

Yok efendim salgın diye bir şey yokmuş, küresel güçlerin oyunuymuş, aşı ile çip takıyorlarmış vs... bilmem ne diyenler ile sağda solda maskesiz bir şekilde mesafeye dikkat etmeden sorumsuzca eğlenen gezen tozan insanların gözlerine gözlerine sokmak lazım şu fotoğrafı!! Gözlerine gözlerine değil de başka yerlerine sokmak lazım da işte neyse!

Covid'e yakalanan sağlık çalışanlarını meslek hastalığı olarak kabul etmeyen, Covid'den dolayı hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına sağlık şehidi diyemeyen sağlık bakanlığını da devleti de Allah'a havale ediyorum.

Hassas olanlar spoiler'a bakmasın.

Yok efendim salgın diye bir şey yokmuş, küresel güçlerin oyunuymuş, aşı ile çip takıyorlarmış vs... bilmem ne diyenler ile sağda solda maskesiz bir şekilde mesafeye dikkat etmeden sorumsuzca eğlenen gezen tozan insanların gözlerine gözlerine sokmak lazım şu fotoğrafı!! Gözlerine gözlerine değil de başka yerlerine sokmak lazım da işte neyse!

Covid'e yakalanan sağlık çalışanlarını meslek hastalığı olarak kabul etmeyen, Covid'den dolayı hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına sağlık şehidi diyemeyen sağlık bakanlığını da devleti de Allah'a havale ediyorum.

Bu tabloya kayıtsız kalan sorumluların bin katının kendi başlarına gelmesini dilerim.

50 miljon cin asisi

1 miljon alman asisi

alman asisina kime verecekler acaba :think:

Dr Li Wenliang vefat ettiği haberiyle bu virüsten çekinmeye başlamıştım. Ve DSÖ daha pandemi bile ilan etmemişti Covid-19'u. Hiç utanmaları da yok.

Savaş anında TSK askerleri benim için neyse şuan sağlık çalışanları da aynen o. Kendi canlarını geçtim ailesinin, sevdiklerinin de canını tehlikeye atıp mücadele ediyorlar. Dangalaklığı bırakıp elden geldiğince onlara destek olmak gerekiyor. Ahlak ve karakter yapımız bunun için yeterli değil ülke olarak farkındayım fakat en azından klasik orta doğulu çıkarcı çomar refleksimizle ''la olum sağlık sistemi çökerse bize kim bahacak la'' deyip bunun için bile destek olsa kafi.

Recep Tayyip Erdoğan, "Hayata geçirdiğimiz tedbirlerle salgını hızını kestik. Vaka ve ağır hasta sayısının hedefin altına düşmesiyle kısıtlamaları peyderpey kaldıracağız"

:asd:

Geri
Üst Alt