- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
bir anormallik görünmüyor
Ekli dosyayı görüntüle 116933
Göreve geri döndüğünü görmek beni fazlasıyla mutlu etti.
istanbulda durum felaket diyorlar. beşiktaş, kadıköye bağlanalım mümkünse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir anormallik görünmüyor
senin oralar nasılGöreve geri döndüğünü görmek beni fazlasıyla mutlu etti.
istanbulda durum felaket diyorlar. beşiktaş, kadıköye bağlanalım mümkünse.
beni gördün mü la az önce gectim arabaylabir anormallik görünmüyor
yokbeni gördün mü la az önce gectim arabayla
Sorunsuz knk.senin oralar nasıl
Hepsi sırayla kırmızıya döner tedbir olarak bizim Samsun'da olan örneği vereyim.Sorunsuz knk.
Artık kapanma mevzusu zor olur tr genelinde.
ne kapanması?Sorunsuz knk.
Artık kapanma mevzusu zor olur tr genelinde.
Yani kisitlamalarin geri gelmesine kapanması?
la gelmesin kısıtlama filan artık. Açlıktan ölmektense virüsten öleyimYani kisitlamalarin geri gelmesi
Renktaş o zaman mesajlarında bu betimleyi tam yaparsan memnun olurum, genelleyince sağlık memurları da, öğretmen vs. de giriyor işin içine, günahtır yav.memurdan kastım ögretmenlere degil tabıkı lafım hocam devlet dairelerınde yiyici tipler var bütün gün bir masa etrafında 3-4 kisi oturup çene calan tipler bunlarda maalesef azınlık degil aksıne cogunluk bunlardan kurtulmadıkca vatandasın sırtındaki kamburlar bitmez
Ilk fotodaki maskesiz arkadaşa ceza yazalım.
+ sağlık çalışanları için belirli bir süre geçmesine gerek yokBizimkiler aşıda öncelikli gruptaydı eylülde covid oldukları için sıra yeni geldi. PCR pozitif sonuçtan sonra 6 aylık süre geçmesi gerekiyormuş aklınızda bulunsun rtaşlar
Evet Dr arkadaşım korona olduktan 1 ay sonra aşı olmuştu. Onlara da öncelik hakkınızı kaybedersiniz falan demişler, panik yapmışlar yoksa bekleyeceklerdi+ sağlık çalışanları için belirli bir süre geçmesine gerek yok
Başın sağolsun.Çalıştığım saglik merkezindeki iş arkadaşım olan bir hekim kovid sebebiyle vefat etmis bugun.
Çalıştığım saglik merkezindeki iş arkadaşım olan bir hekim kovid sebebiyle vefat etmis bugun.