Bunlar niye sürekli kendi ayaklarına sıkıp duruyorlar acaba? Şu an oy depoları rize, trabzon, samsun, konya, ordu'da falan bildiğim kadarıyla yüksek riskli olduğu için kafeler falan açık değil. kendine oy veren esnaf burnundan soluyor, sen gidip dalga geçen gibi kongreler yapıyorsun.

net oy kaybı bence bu kongreler, oy getirisi yok.

Haftaya kapatacaklardı 15 dakika önce onu da kaldırdılar.
Yani Perşembe Cumartesi açık.

Gscimbom mobil

Persembe Cumartesi aciksa ne manasi var o zaman ya. Millet yine saldiracak alisveris yerlerine kiyamet koparcasina.

Böyle aptal aptal kararlari almayi nasil beceriyorlar hayret birsey.

Persembe Cumartesi aciksa ne manasi var o zaman ya. Millet yine saldiracak alisveris yerlerine kiyamet koparcasina.

Böyle aptal aptal kararlari almayi nasil beceriyorlar hayret birsey.
Dün gece 1.4.-05.04 arası kapalı dediler.
Bugün saat 12.30 civarında perşembe ve cumartesi açık olacak dediler.
Baya protesto varmış ilk karara.

Bu kapatmaların yararı sıfır, dediğin gibi kapatmadan önce millet aç kalacağım diye saldırıyor her yere.

Bugün havalar ısındı,manyak gibi test etmezlerse sayılar da yavaş yavaş düşer.
Artık pek dayanma gücüm de kalmadı, 100 gün oldu evdeyim.

Gscimbom mobil

kasım aralık gib, covide yakalanmıştım.30.günde spiked antikor değerim 32 çıktı.19 şubatta 2.doz aşı tamamlanmıştı , bugün kontrol antikor baktırdım aynı labtan 21 çıktı antikor.. paylaşayım dedim..

eşim de aşı olmuştu ama o covid geöirmedi onun aşı sonrası 1.ay antikoru 5 çıktı

Bunlar niye sürekli kendi ayaklarına sıkıp duruyorlar acaba? Şu an oy depoları rize, trabzon, samsun, konya, ordu'da falan bildiğim kadarıyla yüksek riskli olduğu için kafeler falan açık değil. kendine oy veren esnaf burnundan soluyor, sen gidip dalga geçen gibi kongreler yapıyorsun.

Bugün Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi ile birlikte AK Parti'den istifalar geldi.

Edinilen bilgilere göre AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığı'nın ilçe muhtarlarından bazılarını kongreye davet etmemesi üzerine istifalar peş peşe geldi.

Yorum sizin.

Bugün Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi ile birlikte AK Parti'den istifalar geldi.

Edinilen bilgilere göre AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığı'nın ilçe muhtarlarından bazılarını kongreye davet etmemesi üzerine istifalar peş peşe geldi.

Yorum sizin.
ben de 2 3 tane şerefli insan çıkarda sosyal mesafeden dolayı istifa etti sandım :(

oy kaybetmez bunlar
dalga dalga büyüyoruz diyorlar

bu kafaya göre test yaptırıp negatif olan ben pazar günü keyfimde dolaşıp, cafe restorant gibi yerlerde normal hizmet almam gerekirken sadece balkondan bakabiliyorum.

TT Arena'da full seyircili maclar oynayalim o vakit. Negatif testini gösteren herkesi iceri alalim.

fb'de 1 covid daha çıkmış
toplam covid sayısı 5 olmuş

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bugün ayrıca 700 bin dozdan fazla Biontech aşısı daha ülkemize ulaştı. Böylece yaklaşık 1.4 milyon doz kullanıma hazır aşı ulaşmış oldu. Bu aşı ülkemizde ilk defa kullanılacak" ifadelerini kullandı.​

50 milyon aşı geliyordu hani çinden havada mı kaldı acaba

Yine o Türk'ten Allah razı olsun, imdadımıza yetiştide 1.4 milyon aşıyı gönderdi. Yatsın kalksın dua etsinler. Yoksa piyasada aşı falan yok. Annem 63 yaşında. Sırasını öne çektiler ama günlerdir aşı olmadığı için randevu alamıyoruz.

Geri
Üst Alt