Almanya da çok artmış

Sorun bizde sanıyordum da

Mutasyona uğrasa da kaybolsa dedik mutasyona uğrayıp daha beter penetre etmeye başladı.

2022'de de kurtulamıcaz sanırım bu işten

burda durum karisik. pazartesi günü merkel paskalya günleri icin önlem acikladi 1 gün sonra kameralarin karsisina gecip özür dileyip iptal etti

Merkel özür dileyerek, Paskalya Bayramı Covid-19 tedbirlerinden geri adım attı

Almanyadaki vakalarin yarisindan fazlasi mutasyonmus.

15 gün sonra ramazan başlıyor teravih namazları ve dışarıda toplu iftarlardan dolayı sayılar uçabilir bakalım yasak gelecek mi.

16 Nisana kadar okullarda sınavları bitirin dediklerine göre Ramazanda kısıtlama yolda gibi görünüyor.

Israil

ExXwdIcWEAEGkMN

Çin'le ilgili komplo teoriler gitgide daha inandirici olmaya basliyor

Edirne tabip odası başkanı Dr. Gülcan Altun: En az 14 günlük bir kapanma, mümkünse iki 14 gün yani 28 günlük bir kapanmayla olabildiğince bu hastalığı sınırlama altına almamız gerekiyor. Kapanma şart. Başka yolu gözükmüyor. Bu hızla devam ederse sıkıntı. Şu anda Dünya Sağlık Örgütü tarafından 15 tane mutant ya da diğer bir ifade ile varyant virüs belirlenmiş durumda. Bunların bazılarının tehlikeliliklerini bilmiyoruz. Kaldı ki, ülkemizde varyant virüs araştırmasına yönelik çaba da yok. Bu kadar hızlı bulaşan, vaka sayısının arttığı bir yerde bizim ülkemiz kaynaklı varyantlarında olabilmesi mümkündür” dedi.

ulan 14 gun kapansak bitse acıp turist alıp tekrar başlatacaksınız kapanacaksan ülkeye giriş cıkısı durduracaksın iller arası seyahat olmayacak

Biz eve kapanalım , millet kongrelerle bunu nötrlesin. Hatta daha beter artış yaşansın
Oh yav ne güzel hayat , ne güzel dünya

Aşıya da çok bel baglamayin derim aşının bulastiriciliga etkisi çok az hastalığı hafif atlatmayı sağlanığı iddia edilse de çift asi olup da ölen 2 kişi duydum.. Ayrıca bu kadar aşıyı ne kadar sürede vuracaklar bir de koruyuculuk süresi var tüm ülke bitmeden ilk vurulan sağlık çalışanlarının tekrar olması gerekecek böyle sonu olmayan bir sirkulasyon maalesef ..İşin ekonomik kısmı apayrı bir olay ..Bence 2022 de bile maskelerle vedalasamayacagiz...

Geri
Üst Alt