Bayramla beraber ins güzel günlere yelken açacağız.

Mavileri sarı yapmışlar
Her rengi 1 kademe ileri atmışlar

renklere göre olan yasaklar devam mı anlamadım

Yarım saat döviz,anayasa,darbe felan filan konuştu
Son dklar sadece kırmızı illere ctesi yasak .... bu kadar
Halı sahalar, Eğitimin durumu ne olacak, düğünler, kongreler vs vs
....... Bunlar önemli değil tabi

Gene bir sürü yasağı kitlediler korona bahanesiyle.

Güya bu koronadan vefat eden kişi sayısının yanında bu korona yasaklarının etkilediği kişilerin sayısını da bir verseler ya topluca merak ediyorum. (İşini kaybedenler, psikolojik sıkıntılar çekenler, ciddi bir hastalığı olup ameliyatını ertelemek zorunda kalanlar, maddi sıkıntılardan intihar edenler vs)

Konuştukça ekranın sağ alt tarafında yer alan dolar habire artıyor..

Vala serbestlesmeye gelmiyor. Ya tamamen yasakları kaldırıp herkesin hasta olması beklenecek yada uzun süreli kısıtlama gelmesi lazım. Verilerin doğruluğuna inanmamakla birlikte ona göre konuşuyorum.

Sezon geliyor yasaklar tamamen kalkacak mecburen geçen seneki durumdan farksız değiliz bence. Sürekli yineliyoruz kendimizi.

GSC Mobile App

Yeter yav memlekette 1 gün sonrasına plan program yapamıyoruz yine her şey bir yerimizde patladı hay kapanmalarına da yasaklarına da

Vala serbestlesmeye gelmiyor. Ya tamamen yasakları kaldırıp herkesin hasta olması beklenecek yada uzun süreli kısıtlama gelmesi lazım. Verilerin doğruluğuna inanmamakla birlikte ona göre konuşuyorum.

Sezon geliyor yasaklar tamamen kalkacak mecburen geçen seneki durumdan farksız değiliz bence. Sürekli yineliyoruz kendimizi.

GSC Mobile App

Mayıs gibi turizm sezonu açılınca vaka sayıları mucizevi bir şekilde azalır yine.

kongreye giderek başarabiliriz

ExqciyUXIAcBrOk

Geri
Üst Alt