Cenk Ekim
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.474
- 6.339
- 1.823
Genç adamsın yahu 3 4 güne bişeyciğin kalmaz inşallah.14 günlük karantina basladi. maalesef durum iyiye gitmiyor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genç adamsın yahu 3 4 güne bişeyciğin kalmaz inşallah.14 günlük karantina basladi. maalesef durum iyiye gitmiyor gibi
Geçmiş olsun kardeş. Belki yapmasi zor olabilir ama normal grip gibi davran kendini strese sokup vücudu bitkin hale getirme. Allah'ın izni ile en kısa sürede sağlığına kavusman dileğiyle14 günlük karantina basladi. maalesef durum iyiye gitmiyor gibi
Yaz geliyor turist cekersek dolari euroyu falan tokatlar reyz.
276 vefat.
zorla pozitif mi çıkıyorlar? anlamadım.özellikle test yaptırayım pozitif cıkarsam evde yatarım diye genc kitle var calısanlarda
özellikle test yaptırayım pozitif cıkarsam evde yatarım diye genc kitle var calısanlarda
özellikle test yaptırayım pozitif cıkarsam evde yatarım diye genc kitle var calısanlarda
yok yanı özellikle yogun calısan fabrıka calısanlarında biraz öksürsün hapşursun tuzluk arayan hıyar gibi test yaptıran bir yıgın oluştu ücretli izin gibi evde yatar tatil yaparım diye yanı pozitif cıkarsazorla pozitif mi çıkıyorlar? anlamadım.

he kölelik devam etsinyok yanı özellikle yogun calısan fabrıka calısanlarında biraz öksürsün hapşursun tuzluk arayan hıyar gibi test yaptıran bir yıgın oluştu ücretli izin gibi evde yatar tatil yaparım diye yanı pozitif cıkarsa
dedigimde şaka degildir bizzat tanık oldum
temmuzlu bir şey koyarız diye düşünmüştüm.türkiye kendi varyantını hak ediyor. adını da yavuz koyarız.
15 Temmuz Yerli ve Milli Covid Varyantıtürkiye kendi varyantını hak ediyor. adını da yavuz koyarız.