Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.799
- 21.830
- 2.783
geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatırsınızEvde herkes pozitif. Annem getirdi sattı bize ya. Evde oturmak bile bir işe yaramadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatırsınızEvde herkes pozitif. Annem getirdi sattı bize ya. Evde oturmak bile bir işe yaramadı.
4-5 saatte tek tük öksürük oluyor. Dünden beri 10 kez öksürmemisimdir. Annemde titreme ve agri var. Parasematol icirdik + Vitamin D takviyesi, bende Vitamin D takviyesi aldim. Baska bir sey almadim. Ara sira evi havalandiriyoruz. Kalici hasar olup olmadigini sonra anlayabiliriz ama bende bir sey oldugunu sanmiyorum. Is yerinde maskesiz 1 dakika bile durmayan annem nasil covid+ olup bize getirdi anlayamadik.
4-5 saatte tek tük öksürük oluyor. Dünden beri 10 kez öksürmemisimdir. Annemde titreme ve agri var. Parasematol icirdik + Vitamin D takviyesi, bende Vitamin D takviyesi aldim. Baska bir sey almadim. Ara sira evi havalandiriyoruz. Kalici hasar olup olmadigini sonra anlayabiliriz ama bende bir sey oldugunu sanmiyorum. Is yerinde maskesiz 1 dakika bile durmayan annem nasil covid+ olup bize getirdi anlayamadik.
Vurdurmanin %100 koruma sagladigini düsünmüyorum. En fazla hafif atlatmaya yardimci olur.Maske takmanın virüs yayılmasını engellediğini hiç zannetmiyorum. Sadece nefes almamızı zorlaştıran bir şey ama vicdanımızı tatmin ediyor önlem aldık diye.
Bir an önce aşılar gelse de olabilsek, bizi hastalıktan gerçekten koruyabilecek yegane şey aşıdır gerisi yalan.
yokEsnek/uzak çalışma gelir mi yine kamuya?
Evde herkes pozitif. Annem getirdi sattı bize ya. Evde oturmak bile bir işe yaramadı.
Muhtemelen gelir o da geri.Esnek/uzak çalışma gelir mi yine kamuya?
bunu aciklamak bu adama mi düsüyor? bakan desen bakan degil. siradan bir milletvekiliAK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş katıldığı canlı yayında, "Ramazan ayı dolasıyla bir takım ilave tedbirler ya da tavsiyeler olacaktır. Bu da pazartesi günü olacak olan Bakanlar Kurulu ile birlikte kamuoyuyla paylaşılacaktır." ifadelerini kullandı.
Aşı olanlardan ve hastaligi atlatanlardan ziyade hastaligi hic gecirmemis kisilerden uzak durmak daha mantikli. Bu hastaliga herkes yakalanacak. Ne kadar kacarsak kacalim korkunun ecele faydasi yok. Maske, sosyal hayat ve mesafe kurallarina en cok uyan ev hanesi bile komple korona pozitif olabiliyor bizim gibi.
Genel baskan vekili iste murpy.bunu aciklamak bu adama mi düsüyor? bakan desen bakan degil. siradan bir milletvekili
bir parti mensubu bunu aciklayamazGenelbaskan vekili iste murpy.
1. maskeyi doğru şekilde takıp çıkartıyor müyüz?Maske takmanın virüs yayılmasını engellediğini hiç zannetmiyorum. Sadece nefes almamızı zorlaştıran bir şey ama vicdanımızı tatmin ediyor önlem aldık diye.
Bir an önce aşılar gelse de olabilsek, bizi hastalıktan gerçekten koruyabilecek yegane şey aşıdır gerisi yalan.
Wp bak bosh yapma1. maskeyi doğru şekilde takıp çıkartıyor müyüz?
2. İncecik kağıt maskeler varlığı yokluğu tartışma
3. Ffp3 ya da ffp2 kullanırsan seni korur, cerrahi maskeler karşındaki insanı senden korur.