Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banker castelli mi bu renktas100 euromu yolla![]()
Hastalığı niye yayiyon hesap ver.Fahrenaytı izledikce boku yiyecekmişiz gibi hisseden tek kisi ben miyim
30 milyon pfizer ha. 585 milyon euro mu ediyor. Tl karsiligini ceviremedim.
Satacaklar mı yoksa ucretsiz mi
585 milyon euro para mi yaw. Sarayın bir haftalık masrafı.Fahrenaytı izledikce boku yiyecekmişiz gibi hisseden tek kisi ben miyim
Luzumu yok rengim. Parayla satsınlar gerekiyorsa. Yeterki şu lanet aşılama mevzuzu ışık hızına erişsin artık.585 milyon euro para mi yaw. Sarayın bir haftalık masrafı.
Luzumu yok rengim. Parayla satsınlar gerekiyorsa. Yeterki şu lanet aşılama mevzuzu ışık hızına erişsin artık.
Rusya Tur Operatörleri Birliği Başkanı Maya Lomidze, 15 Nisan'dan itibaren mayıs ayının sonuna kadar Türkiye girişli tur rezervasyonu yaptıran Rus turist sayısının 500 binin üzerinde olduğunu belirtti.30 milyon alaman aşısı gelirse koronanın götüne tekmeyi vururuz gibi.
0 para benim eve sığmaz gibi la585 milyon euro para mi yaw. Sarayın bir haftalık masrafı.
Fayzır biyontek geliyor rengim585 milyon euro para mi yaw. Sarayın bir haftalık masrafı.
Hayin, vatan haini.585 milyon euro para mi yaw. Sarayın bir haftalık masrafı.
seni kandırırlar rengimFayzır biyontek geliyor rengim![]()
Haziranın sonunda covidi hanimimiz eyliyoruz hayirlisiylaFayzır biyontek geliyor rengim![]()
seni kandırırlar rengim
Maliyetten verir bize, zaten biz almıyoruz o veriyor 30 milyonu. Muhtemelen Pfizer'dan onay almaya çalışıyor.Fahrenaytı izledikce boku yiyecekmişiz gibi hisseden tek kisi ben miyim