- 8 Mayıs 2009
- 18.914
- 6.387
- 2.493
Can yaktı aga baya
3 ay para kazanacaktık yazdan önce onun da içine sıçtılar. Salonlar kapatılsın diye götünü yırtıyordu millet sevinmişlerdir:d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can yaktı aga baya
Aslında çok güzel bir cümle var buna göre mahalleli yanmalı filan![]()
Dönersin yav raads.Benim dönmem lazım beyler. Bunun iznini nereden alıyorduk e-devlet üzerinden mi?
Ben salıyorum saçı sakalı valla. Şarapçı gibi oluyorum.Mahalle yanıyor olabilir ama saçımız, sakalımız da uzuyor. Neyse, Fight Club filminde Tyler'ın müridi gibi yapacağız yine saçları.
Artık İstanbul şartlarına alış sen abi.Haydaaaa. Kardeşim ben 3 senedir Kocaeli'de çalışıyorum oradaki kira sözleşmesi benim üzerime lakin İstanbul'daki evimizin de sözleşmesi yine benim üzerime. O yüzden ikametgah aldırmadım yine ikametim İstanbul görünüyor. İkametgah işin içine girerse kötü![]()
Kira sözleşmesinden falan halledilir en kötü. Sıkıntı çıkmaz bence.Haydaaaa. Kardeşim ben 3 senedir Kocaeli'de çalışıyorum oradaki kira sözleşmesi benim üzerime lakin İstanbul'daki evimizin de sözleşmesi yine benim üzerime. O yüzden ikametgah aldırmadım yine ikametim İstanbul görünüyor. İkametgah işin içine girerse kötü![]()
3 ay para kazanacaktık yazdan önce onun da içine sıçtılar. Salonlar kapatılsın diye götünü yırtıyordu millet sevinmişlerdir:d
adamlar ne yiyecek ahbertdoğru karar. halteri evde kaldırın
hatun kaldırmak mı?Her sene Mart ve Nisan aylarında, testesteron oranı yüksek olan erkekler üç ay içerisinde Tyler Durden gibi vücuda kavuşmanın ve taş gibi hatunları kaldırmanın hayaliyle gymleri doldururlar.
hatun kaldırmak mı?
ahmet şu eril dilinden ne zaman vazgeçeceksin??
Evde oturun kripto para alıp satın yeni dünya ne güzel
Artık İstanbul şartlarına alış sen abi.
İş yeri senin için görev izni yazıp; şehirlerarası yolculuk yapmanı sağlayabilir. Umarım sigortalı ve kayıtlı çalışıyorsundur.
Yarın akşamdan itibarenmiş yasak sanırım. Ofisten bir arkadaş da İstanbul'daymış yarın dönerken beni de alacak. Yine dört ayak üstüne düştümKira sözleşmesinden falan halledilir en kötü. Sıkıntı çıkmaz bence.
adamlar ne yiyecek ahbert