Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.800
- 21.830
- 2.783
Reis oy pusulamin ucundan tuttu su an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğuştan kafam güzel benim azcık manyaklıkta var. Şimdi benim sorumun cevabını rica ediyorum TMKKafanız mi güzel! Yoksa manyak mısınız!
Yaşıyor musun lan sen halaTmk abimi rahat bırakın!!
Doğuştan kafam güzel benim azcık manyaklıkta var. Şimdi benim sorumun cevabını rica ediyorum TMK
Naber la köftehorDoğuştan kafam güzel benim azcık manyaklıkta var. Şimdi benim sorumun cevabını rica ediyorum TMK
Teşekkür ederim.Bilmiyorum. Konuyla ilgili hiçbir fikrim yok. Hiçbir şekilde tarihi belge okumadım.
Her daim adam gibi adam olduğunu belirtmişimdir.Tmk abimi rahat bırakın!!
Buna ben bile inanmam reis adamlığın a sı yokHer daim adam gibi adam olduğunu belirtmişimdir.
Karnım ağrıyor.Naber la köftehor
Bu konuyu @Serkan Leğen dayıya danışalım.Buna ben bile inanmam reis adamlığın a sı yok
Reisin baydının önünde diz çökecek olmasına ne diyorsun?Son 5 dk :
'' Tamam hadi kapadım ''
Reisin baydının önünde diz çökecek olmasına ne diyorsun?
Sadece rükuda eğilir diyorumReisin baydının önünde diz çökecek olmasına ne diyorsun?
İlk dediğin kesim gelişmeli.Karnım ağrıyor.
Sana soru çakma mühendis olarak, bir yer de gördüm farklı bir bakış açısı geldi:
Sence Tıp Biliminin gelişmesi için mühendis, fizikçi, kimyacılar mı gelişmeli yoksa doktorlar mı?
ilk defa aynı görüşteyiz seninle. Ekran görüntüsü alİlk dediğin kesim gelişmeli.
Doktorların belirli hastalıkları tedavi edebilmesi mühendislik vs. gelişmesi gerek. Doktorların araştırma vs yapabilmesi için de ilk dediğin kesimin gelişmesi gerek.
Kapancaz herhaldepatates soğan dağıtacakmış