Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.205
- 39.466
- 3.993
Anlayan varmı hafta içi sokağa çıkma yasağı varmı yokmu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooo kamu böyleyse özel çalışır hiç kaçmazKamu da uzaktan ve donusumlu mesaiye geçmiş.
Ciddi mi bu3 hafta alkol satışı yasak içmek isteyen önümüzdeki iki gün istif yapsın evine
Perşembe akşamına kadar gündüz gidebilirsiniz.Arkadaşlar ben Balıkesir yazlığa haftaya gitmek istiyorum nasıl olacak bellimi
Kamu kime hizmet verecek?Kamu da uzaktan ve donusumlu mesaiye geçmiş.
Fabrika, sağlık, gıda ya da enerji sektöründe çalışmıyorsan yasakAnlayan varmı hafta içi sokağa çıkma yasağı varmı yokmu ?
Kesintisiz yasak var deniyor da işte marketler açık tüm gün yineAnlayan varmı hafta içi sokağa çıkma yasağı varmı yokmu ?
Sen bilirsin hocam. Geçen seneki gibi sela okunacak mi?Halkın sağlığı adına verilmiş bir karar değil turizm sezonunu kurtarma kasasında 1 dolar bile olmayan merkez banka kasasını doldurmaya yönelik hamleler.
Kapanmayı savunmuyorum yanlış anlaşıldı sanırım. İnsanların ne kadar zorda olduğuna şahidim. Sadece Gsc olarak değil sosyal medyada 2 gün önce tam kapanma diyenler şimdi sızlanıyor ona şaşırıyorum. Biz geçen yıl yapacaktık geçecekti ama malesef öyle olmadıKardeşim restoranlar açık marketler açık fabrikalar açık bunun nesi tam kapanma. Borcu harcı olan esnafa destek yok!
Mesela şehirlerarası seyahat edeceklerin izin alması için valilikler falan açık kalmak zorunda.Kamu kime hizmet verecek?
İşçilere , emekçilere , esnafa bu süreçte önerin ?olması gerekeni yaptığın için teşekkürler cumhurbaşkanı