Şöyle bir şey var

Şöyle bir şey var

Bu daha onceki genelge henüz açıklama yok ama farkı olacağını düşünmüyorum..

Baştan beri sokağa çıkma izin belgem var.
Keyfi olarak 2-3 kez kullandım.
İzin belgesini sağlayan işten yaklaşık 15 gün evvel ayrıldım sgk çıkışım yapıldı çıkış sonrası 1 kez çıktım ama polis belgeyi arabada uzaktan görünce bile çevirmiyor çünkü herkesin sizinde ''herkesinde'' bahsettiği gibi bir belgesi bir bahanesi var.
Çevirsede benim işten ayrılıp ayrılmadığımı veya belgenin gerçekliğini denetleyecek bir mekanizmaları yok.

Çalışırkende çevrildiğim zamanlarda sakin olup olmama baktılar sadece herhangi bir denetleme olmadı.
Ayrıca sokağa çıkma izin belgesini hak edecek bir pozisyonda da çalışmıyorum işimiz öyle çok kritik de değil fakat firmaların işine geliyor mecbur çalışıyoruz.

Tüm resmi tatillerde , yasak-tatil birleşmelerinde çalıştırdılar 2020'de.

"Hastalık yok yaaaa.." , "evde çok sıkıldım", " ben geçirdim maske takmama gerek yok", "ben iki aşımı da oldum her yere gidebilirim", "çok özledim hastalık var ama sarılacağım" Vs.... Sağlıkçının esnafın anasını ağlattınız tebrikler...

İnsanlara laf etmek yerine binlerce kişiyi toplayıp, kongre yapanlara laf edin.

İnsanlara laf etmek yerine binlerce kişiyi toplayıp, kongre yapanlara laf edin.
Ya davet eden suçlu giden ayrı suçlu. Akıl tutulması o iş yaw. Millet aç çalışamıyor işveren işçilerine yetmiyor. Hiçbir şey olmamış gibi bu pandemi de kongremiz hınca hınç diye söylemi var.

Biz kimiz? görevimiz ne? Biz bunu yaparsak halk ne yapar? Al gördük halkın yaptığını. İlk günkü gibi değil hiçbir şey. Ne sağlık çalışanının enerjisi motivasyonu aynı, ne insanın titizliği... O zaman korku vardı. Şimdi korkuya alıştı millet ne olursa olsuna geldi mesele. Çabuk unutuyoruz çabuk alışıyoruz. İnsanımızın en büyük zaafı bu.

Sonra sağlık bakanına soruyorlar adamcağız diyecek bir şey bulanıyor. Diyecek değil de yapılacak bir şeyi vardı onu da yapamadı.

Nese diyecek çok şey var. Yazacak enerjim yok.

GSC Mobile App

Geri
Üst Alt