Saçlarından tutup seni yerlerde sürüklerim
Ez_s0dwXMAAdItq

Aşı da bitmiş galiba iyice bka sardı iş

Sinovac randevusu bulunmuyor şu anda. Biontech var galiba. Biontech’in son kullanım tarihi olduğu için yapılmış olabilir deniliyor. Halk hastaneye gitmemek için Sinovac oluyordu. Biontech’in sadece kısıtlı hastanelerde yapılıyor olması zaten ayrı bir eksiklik.

Bu sağlıkçılar nettti size?
10-11-12 Mayıs idari izin ama sağlıkçılara yok.

Şimdiye kadar şakkadanak en az 100 milyon doz getirttirmeleri gerekiyordu

pfizer biontek aşısından sonra ölen bir sürü kişi var dünyada

Vallaha kimse kusura bakmasın ama bu alkolik tayfaya müstahak bunlar. İnşallah reis toptan yasaklar. Zamanında alkol ürünlerine yapılan zamlara, koyulan vergilere hiç tepki göstermediler, inadına almaya devam ettiler, alamayan evinde üretmeye kalkıştı. Ulan bir kişi de çıkıp demedi, biz niye alkol ürünlerini boykot etmiyoruz? Toplu bir şekilde boykot edelim demediler. Şimdi de stok yaparız, bir şey olmaz kafasındalar. Ulan böyle böyle özgürlüklerimizi kısıtlıyorlar, bunlar da hala tepki yok. Alkol içmekten beyin hücreleri öldü.

Vallaha kimse kusura bakmasın ama bu alkolik tayfaya müstahak bunlar. İnşallah reis toptan yasaklar. Zamanında alkol ürünlerine yapılan zamlara, koyulan vergilere hiç tepki göstermediler, inadına almaya devam ettiler, alamayan evinde üretmeye kalkıştı. Ulan bir kişi de çıkıp demedi, biz niye alkol ürünlerini boykot etmiyoruz? Toplu bir şekilde boykot edelim demediler. Şimdi de stok yaparız, bir şey olmaz kafasındalar. Ulan böyle böyle özgürlüklerimizi kısıtlıyorlar, bunlar da hala tepki yok. Alkol içmekten beyin hücreleri öldü.

@Tahir Mahir Koç gerekli tepkiyi verdin mi üstat

Büyükler hangi asiyi tercih etti?

GSC Mobile App
Abi valla bize doktor yaşı genç olanlar çin aşısı yaptırsın dedi pfizerin kısırlık vs. etkisinden dolayı. Bunu ciddi ciddi dedi ama bilemiyorum :D

Pedere pfizer vurdurduk kardeş istemiyom başka

Abi valla bize doktor yaşı genç olanlar çin aşısı yaptırsın dedi kısırlık vs. etkisinden dolayı. Bunu ciddi ciddi dedi ama bilemiyorum :D

Pedere pfizer vurdurduk kardeş istemiyom başka
Baban senden olmayacagini anladigi anda 2.sini yapmiş reis. Kardesini gorunce de pes etmis artik bana oyle geldi

Geri
Üst Alt