Dün 394 kişi ölmüş. Dahada fazlası olacak. Tam kapanma dediniz millet ordan oraya göç etti. Hala millete seyahat belgesi veriyorlar. Lan bu nasıl tam kapanmadı. Sen esnafı yaktın sadece başka bir halt yemedin

Turizm sezonu daha tam açılmadan.
Ülkeye gelecek turiste güven vermeye başlamışız.
10 gün içinde , vaka sayısı yarıya indi maşallah.

Küçük bir kesim diye düşünüyorum bir de yaşlı olması yüzdeyi etkiler muhtemelen
Sinovactan bahsediyorsan tutarsızlık var onda. 4 farklı çalışma grubu etkinlik oranlarını çok farklı yüzdelerde buldu.

Açıkçası Sinovac hiç güvenilir durmuyor; etkinliğinin bir halta yaradığını da göstermedi henüz.

10 günde negatife dönen bir hastalığın sayıları aynı istikrarda sürmesi tuhaf olur aslında

Sinovactan bahsediyorsan tutarsızlık var onda. 4 farklı çalışma grubu etkinlik oranlarını çok farklı yüzdelerde buldu.

Açıkçası Sinovac hiç güvenilir durmuyor; etkinliğinin bir halta yaradığını da göstermedi henüz.
Bakanın yalancısıyım adminim aşı olan 2500 kişi covid oldu demişti

Turk vatandasligin var ise almanci sayilmiyorsun. 3 hafta once ben turkiyedeydim bir yere gidemezsin dediler.
Hay bu işin ben bilmem ne yapıyım.
Daha dün oturumu uzattım, kadın bana Alman vatandaşlığı için broşür verdi, çıkınca ilk çöpe attım.

Yaza kadar değişir, sayıları düşürsünler biraz, sonra gevşeme olur.

Denize turist girebilir türk giremez ne demek.
Biz bugün idrak edemiyoruz ama 20 sene sonra böyle saçma kararları ayıplayacak insanlar.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt