- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
Dün 394 kişi ölmüş. Dahada fazlası olacak. Tam kapanma dediniz millet ordan oraya göç etti. Hala millete seyahat belgesi veriyorlar. Lan bu nasıl tam kapanmadı. Sen esnafı yaktın sadece başka bir halt yemedin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yürrrü bee helal olsunDün 394 kişi ölmüş. Dahada fazlası olacak. Tam kapanma dediniz millet ordan oraya göç etti. Hala millete seyahat belgesi veriyorlar. Lan bu nasıl tam kapanmadı. Sen esnafı yaktın sadece başka bir halt yemedin
Sinovactan bahsediyorsan tutarsızlık var onda. 4 farklı çalışma grubu etkinlik oranlarını çok farklı yüzdelerde buldu.Küçük bir kesim diye düşünüyorum bir de yaşlı olması yüzdeyi etkiler muhtemelen
taktınız bir turizm sezonuTurizm sezonu daha tam açılmadan.
Ülkeye gelecek turiste güven vermeye başlamışız.
10 gün içinde , vaka sayısı yarıya indi maşallah.
Kazansın canım.taktınız bir turizm sezonu
ne olsun açılmasın mı
ülke para kazanmasın mı
Bakanın yalancısıyım adminim aşı olan 2500 kişi covid oldu demiştiSinovactan bahsediyorsan tutarsızlık var onda. 4 farklı çalışma grubu etkinlik oranlarını çok farklı yüzdelerde buldu.
Açıkçası Sinovac hiç güvenilir durmuyor; etkinliğinin bir halta yaradığını da göstermedi henüz.
Daha yasaklar yeni başladı. Sanki erken düşürdünüz biraz ama olsun
Turk vatandasligin var ise almanci sayilmiyorsun. 3 hafta once ben turkiyedeydim bir yere gidemezsin dediler.Benim yazlıkta Datça'da, yazın gidecem. Almancılar da inşallah turist sayılıyordur, yoksa gitmenin bir manası yok.
Gscimbom mobil
Polis soru sorarsa almanca cevap verBenim yazlıkta Datça'da, yazın gidecem. Almancılar da inşallah turist sayılıyordur, yoksa gitmenin bir manası yok.
Gscimbom mobil
Hay bu işin ben bilmem ne yapıyım.Turk vatandasligin var ise almanci sayilmiyorsun. 3 hafta once ben turkiyedeydim bir yere gidemezsin dediler.
1 Ağustos1 Haziran
Vaka sayısı 2300
Hasta sayısı 340
Ölü sayısı 2