- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıksa şuana kadar çıkardı ya. Şu saatten sonra temel hak ve özgürlüklerimiz bile sallantıda. O treni kaçırdık. Stok yapar geçeriz3 gün sonra herkes kırmızı görmeye başlayınca çıkar.
Yasaklarlar.Sigarayı yasaklamazlar raads.
Yapamazsın sabahın köründe markete gitmezsen rdash. Tüm insanların 10 ar lu 15 erli aldığını düşünÇıksa şuana kadar çıkardı ya. Şu saatten sonra temel hak ve özgürlüklerimiz bile sallantıda. O treni kaçırdık. Stok yapar geçeriz
Ciğerlerin pek keyif almiyordurKeyif
Başka bişey değil
Yasaklarlar.
Gel iddaaya girek
Ben yasaklamayacaklarını düşünüyorum renktaş. Ama isterlerse yasaklarlar kimse de sesini çıkaramazYapamazsın sabahın köründe markete gitmezsen rdash. Tüm insanların 10 ar lu 15 erli aldığını düşün
Yıldık salmıyolar bizi sıkıldıkHassas zamanlardan geçiyorsun gordugum kadarı ile. Nedir mevzu
8 yıl oldu. Tıkanıp etmiyom hala. Ciğerler de memnun. 6-7 yıldır 1 paket devamCiğerlerin pek keyif almiyordur
Yıldık salmıyolar bizi sıkıldık
Sigara göndersene bana 1 kartonMayıs sonuna kdr gider bu yasaklar.
Zevk almaya bak
Sigara göndersene bana 1 karton![]()
Sigara göndersene bana 1 karton![]()
reisin alkol yasağını kılıfına uydurma hamlesi heralt
Pkklı bir kıroyu başımıza adam ettiniz ya. Apo'nun heykelini dikeceğiz diye anırıyordu sağda solda. Tasmasından tutup içeri atınca sesi kesildi. Hiç gündeme getirilmese kendilerini bitirecekler ama havuz medyası izin vermiyor. Sizde hala bunları yiyorsunuzErdoğan'ın dilinden anlayan tek adam Seloydu ama onu da içeri tıktılar. Adamlar hala akp seçmenini mantıksal ikna yöntemleriyle ikna etmeye çalışıyorlar. Bu kafayla babadan oğula geçer bu iş 50 sene daha kalırlar.