Bana da açıldı aşı randevusu.

Alerjik rinitim var ondan herhalde.
Bende de alerjik astım var. Ama raporum yok. 15 sene önce özel muayenede teşhis konmuş tedavi görmüştüm. O yüzden bana özel sıra gelmez sanırım değil mi? Devlet kayıtlarında hiçbir sağlık sorunum görünmüyor.

Bende de alerjik astım var. Ama raporum yok. 15 sene önce özel muayenede teşhis konmuş tedavi görmüştüm. O yüzden bana özel sıra gelmez sanırım değil mi? Devlet kayıtlarında hiçbir sağlık sorunum görünmüyor.
Meslekle de alakalı olabilir benim durumum, henüz çözemedim ama alerjik rinit tanısı var benim sistemimde.

640xauto.jpg

üniversite çaışanlarının ayrı bir sınıf olarak aşılanması rezillik

sağlık çalışanları, kronik rahatsızlığı olanlar ve 50 yaş üstü aşılandıktan sonra herkes eşit olarak aşı hakkına sahip olmalıydı

Öğretmenlere açılmış aşı haberi olan yoksa baksın.

üniversite çaışanlarının ayrı bir sınıf olarak aşılanması rezillik

sağlık çalışanları, kronik rahatsızlığı olanlar ve 50 yaş üstü aşılandıktan sonra herkes eşit olarak aşı hakkına sahip olmalıydı
Ünileri açmak istiyorlar mevzu o.

Bence diğer öğretim seviyeleri uzaktan eğitimi kaldırabilir ama üniversiteler kaldırmaz. Yani öğretmenlerden daha önce üni personeli aşılanmalıydı.

Ünileri açmak istiyorlar mevzu o.

Bence diğer öğretim seviyeleri uzaktan eğitimi kaldırabilir ama üniversiteler kaldırmaz. Yani öğretmenlerden daha önce üni personeli aşılanmalıydı.
iyi de öğrenciler aşılanmadan nasıl olacak bu iş

belli gruplar yerine yaygın aşılama yapmak çok daha faydalı olur bir noktadan sonra diğer türlü haksızlık oluyor şu an

Geri
Üst Alt