- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Hayirli olsun Gara Muro adasimAn itibariyle yerli ve milli biontek aşımı oldum. Koca yürekli bakanımıza sukranlarimi sunuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayirli olsun Gara Muro adasimAn itibariyle yerli ve milli biontek aşımı oldum. Koca yürekli bakanımıza sukranlarimi sunuyorum.
An itibariyle yerli ve milli biontek aşımı oldum. Koca yürekli bakanımıza sukranlarimi sunuyorum.
Bende uyusma, agirlasma falan hiçbir sey yok şimdilik.HO durantdasim ayni gün olmusuz
Kolum agirlasti baska yan etkisi yok simdilik
Sende durumlar nasil
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aşı oldun mu @Onur Kara
Yarın olucam ben de ağrı sızı oldu mu?Yes kanka 3 gün oldu. Çok keyifliyim. Sen naptın
Yarın olucam ben de ağrı sızı oldu mu?
İyi o zaman ya yarın aradan çıksın1 gün kol ağrısı oldu kolumu kaldırırken filan zorlandım. 2.gün çok az kaldı. Bugün sıfır ağrı
Vurdurma bunlar vurdursunHenüz vurdurmadim
Tskler @Abbas Y. SeverVurdurma bunlar vurdursun![]()
Aylardır savunmuş olduğumuz aşıyı olmana sevindim rengim...Bir an önce salgının bitip şerefsiz Çin'e uygulanacak yaptırımları tartışmamız dileğiyleAn itibariyle yerli ve milli biontek aşımı oldum. Koca yürekli bakanımıza sukranlarimi sunuyorum.
heyecanlı mısın vurdurmana az kaldı rtaşSimdi hepiniz asi olunca benim olmama gerek kalmaz herhalde dimi
bana sıra gelmez inanmıyorum artık kandıramazsnızheyecanlı mısın vurdurmana az kaldı rtaş
başlığı güncelleyelim plsheyecanlı mısın vurdurmana az kaldı rtaş
staj yapan bir arkadaşıma çıkmış iyi sövdümbana sıra gelmez inanmıyorum artık kandıramazsnız
ben ikinci doz olanların totaldeki yüzdesini başlığa yazıyordum büyüklerim yanlış görmüş bu yanlıştan dönmeliyizbaşlığı güncelleyelim pls
38.740.009
16.7% şuan 16 haziran verisiben ikinci doz olanların totaldeki yüzdesini başlığa yazıyordum büyüklerim yanlış görmüş bu yanlıştan dönmeliyiz